Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 01:00

Mlađi pioniri NK Slavonije prvi na Malonogometnom turniru "Pleteri 2016"

PLETERNICA - Mlađi pioniri NK Slavonije (2003. i 2004. godište) proteklog vikenda su sudjelovali na turniru u Pleternici koji je organizirao tamošnji Nogometni klub Slavija. Nastupilo je osam ekipa koje su bile podijeljene u dvije skupine po četiri ekipe.

U prvoj utakmici Slavonija je dobila NK Papuk Velika rezultatom 6:0. Strijelci su bili Bruno Raguž (2), Marko Milobara, Luka Milosavljević, Filip Machaček i Emil Đaković. Druga utakmica protiv NK Sloga (Nova Gradiška) završila je neodlučeno, 1:1. Jedini strijelac bio je Mateo Ivanešić. Nakon penala prednost su izborili igrači Sloge. U posljednjoj utakmici u skupini Slavonija je pobijedila NK Mladost (Pavovci) rezultatom 5:0. Strijelci su bili Mateo Ivanešić (3), Bruno Raguž, a Pavlovčani su postigli i jedan autogol.

U polufinalu je svladan Kaptol rezultatom 4:1. Pogotke su postigli Luka Milosavljević, Emil Đaković, Bruno Raguž i Marko Milobara. U finalu je Slavonija rezultatom 3:0 bila bolja od Kaptola. Pogotke su postigli Filip Machaček, Bruno Raguž i Emil Đaković.

Slavonija ima i dva najbolja pojedinca turnira. Za najboljeg vratara turnira proglašen je Domagoj Pojer, a za najboljeg igrača turnira izabrane je Filip Machaček.

Za Slavoniju su prvo mjesto osvojili Domagoj Pojer, Filip Machaček, Marko Milobara, Bruno Raguž, Luka Milosavljević, Emil Đaković, Martin Šubara, Roko Anić i Mateo Ivanešić. Ekipu su vodili treneri Mario Raguž i Alen Ivanović.

Na turniru su nastupili i stariji limači NK Slavonije (2005. godište i mlađi) koji su osvojili 4. mjesto. Nakon što su prošli skupinu u polufinalu su poraženi od NK Tim osvježenja (Kuzmica) nakon penala. U utakmici za 3. mjesto poraženi su od NK Slavije (Pleternica) rezultatom 2:1.

Prvo mjesto osvojio je NK Hajduk (Pakrac) koj je u finalu bio bolji od Tim osvježenja rezultatom 1:0. 

Pročitano 1806 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 12:15