Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 01:00

"No limit" (Virovitica) osvojio 2. Malonogometni turnir limača "NK Slavonija 2016"

POŽEGA - Ekipa limača Nogometne akademije No Limit (Virovitica) osvojila je 2. Malonogometni turnir "NK Slavonija 2016" koji je jučer održan u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" u organizaciji NK Slavonije.

Na turniru su se natjecali igrači rođeni 2006. godine i mlađi, a organizator je kao i prošle godine pozvao odlične ekipe iz nekoliko Škola nogometa koje su zasigurno među najboljima u Hrvatskoj. Na turniru su se tako našle ekipe Dinama (Zagreb), Osijeka, Lokomotive (Zagreb), Cibalije (Vinkovci), Rudeša (Zagreb), domaćina Slavonije.

Na samoj završnici turnira nakon filtera kvalifikacijskih utakmica našle su se ekipe Rudeša, Lokomotive, Slavonije i za mnoge vrlo ugodno iznenađenje, virovitička ekipa no Limit koja boljim poznavateljima nogometa nije nepoznata jer braća Tomislav i Damir Filipović pod budnim okom oca Marijana već duži niz godina u svojoj akademiji odgajaju mlade talente.

Odlična ekipa NK Rudeš osvojila je 4. mjesto pod vodstvom odličnog trenera Dražena Koštre. Pehar za 3. mjesto ostao je u Požegi u vitrinama domaće Škole nogometa koja je osvojila 1. turnir održan 2015. godine.

Drugoplasirana ekipa je prvoligaš iz Zagreba, NK Lokomotiva, a najbolji su Virovitičani koji su zasluženo podigli najveći pokal za prvo mjesto.

Najbolji strijelac turnira je Matej Perić (NK Slavonija), najbolji vratar je Ivano Bućo (NK Lokomotiva), a najbolji igrač turnira je napadač No Limita Niko Gomerčić. Pred solidno popunjenim tribinama mali nogometaši pokazali su što znaju te dokazali prisutnima da već posjeduju zavidno nogometno znanje.

Ekipa požeške Slavonije je rezultatom 4:1 u skupini pobijedila zagrebački Dinamo koji je na ovom turniru igrao s mlađim godištem (2007.). 

Turnir su otvorili požeški gradonačelnik Vedran Neferović i predsjednik NK Slavonije Krunoslav Prpić. 

 

(Tekst i foto : Sportalo.hr)

Pročitano 1921 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 12:09