Ponedjeljak, 02 Svi 2016 02:00

Pobjede Požege i Dinama, poraz Croatie u 18. kolu 1. Županijske nogometne lige

POŽEGA - U 18. kolu 1. Županijske nogometne lige pobjede su od požeških klubova upisali Dinamo i Požega dok je Croatia poražena. 

Požega je u subotu, 30. travnja na svom terenu svladala vodeću Slogu (Trenkovo) rezultatom 2:1 i napravila veliki korak prema ostanku u ligi pogotovo jer su konkurenti sa dna Mladost i BSK Buk u ovom kolu izgubili bodove. Pogotke za Požegu postigli su Krešimir Vidović i Petar Jušić dok je poraz Sloge ublažio Filip Šubara.  

U isto vrijeme Dinamo (Vidovci) je na gostovanju u Jakšiću uzeo sva tri boda pobjedom od 2:3 nad domaćinom. Kapetan Vidovčana Josip Ciglar postigao je dva pogokta, a jedan je dodao mladi Matić. Za Jakšić strijelci su bili Domagoj Kovačević i Antonio Belan. 

U nedjelju, 01. svibnja odigrane su četiri utakmice.

Croatia je na svom igralištu Grabovac u Mihaljevcima poražena od Tim osvježenja (Kuzmica) rezultatom 0:1, a nakon utakmice trener domaćih Željko Mitrović podnio je ostavku. Pobjednički pogodak za Kuzmičane koji su se s ova postali glavni kandidat za novog prvaka postigao je mladi napadač Mislav Brnčić. Tim osvježenje trenutno ima jednak broj bodova kao i Sloga koju su jesenas u Trenkovu porazili rezultatom 1:2. Za dva kola je derbi u Kuzmici između ova dva kluba koji će vjerojatno odlučiti novog prvaka. 

Papuk (Velika) je na svom terenu s uvjerljivih 4:0 svladao Slaven (Gradac). Dva pogotka postigao je Antonio Soldo dok su Matej Abramović i Matej Šipura postigli po jedan pogodak.

Mladost (Pavlovci) je poražena na svom terenu od Kaptola rezultatom 1:3. Strijelci za Kaptol bili su Marijanović, Mazanik i Iličić. 

BSK Buk i Kutjevo odigrali su u Buku neodlučeno, 2:2. Pogotke za domaće postigli su Tomislav Tvrdy i Jure Bošnjak, a za goste Josip Budimir i Stjepan Adžić.

Poredak : Sloga 40, Tim osvježenje 40, Dinamo 27, Kutjevo 25, Croatia 25, Jakšić 24, Kaptol 23, Slaven 23, Papuk 17, Mladost 17, Požega 16, BSK Buk 14. 

U sljedećem, 19. kolu koje se igra u nedjelju, 08. svibnja s početkom u 17,30 sati sastaju se Kaptol - Požega, Dinamo - BSK Buk, Kutjevo - Mladost, Sloga - Papuk, Slaven - Tim osvježenje i Jakšić - Croatia (subota, 07. svibnja)

Pročitano 1496 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Svi 2016 12:14