Ponedjeljak, 09 Svi 2016 02:00

Pobjeda Dinama, remi Požege, poraz Croatie u 19. kolu 1. ŽNL

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 19. kola 1. Županijske nogometne lige. Prva utakmica odigrana je u subotu u Jakšiću gdje je istoimeni domaćin s uvjerljivih 6:0 svladao Croatiu (Mihaljevci). Tihomir Filipović je postigao tri pogotka, Marko Marić dva, a Alen Bilić jedan. 

Dinamo je na svom terenu u Vidovcima s uvjerljivih 5:0 svladao BSK Buk. Dva pogotka postigao je kapetan Josip Ciglar, a po jedan su dodali Matej Romstein, Fabrio Novak i Matić.

Požega je na gostovanju u Kaptolu osvojila važan bod u borbi za ostanak u ligi. Kaptol je poveo iz jedanaesterca kojeg je realizirao Ivan Petraš. Požega je preokrenula rezultat pogocima Petra Jušića i Krešimira Vidovića. Bod Kaptolu donio je Branko Sadilek.

Kutjevo i Mladost (Pavlovci) odigrali su neodlučeno, 3:3. Dva pogotka za domaće postigao je Josip Budimir, a jedan Andrej Egner.

Tim osvježenje (Kuzmica) je na gostovanju u Gradcu svladalo domaći Gradac rezultatom 1:4. Trostruki strijelac bio je mladi napadač Luka Rotim, a jedan gol su si sami zabili domaći igrači. Jedini strijelac za Slaven bio je Mario Franjić.

Sloga je teško poražena na svom terenu od Papuka (Velika) rezultatom 0:5. Dva pogotka postigao je Antonio Soldo, a po jedan Jurica Klajić, Josip Zrilić i Tomislav Foro. Veličani su s ova tri boda napravili veliki korak prema ostanku u ligi dok se Sloga neočekivanim porazom udaljila od prvog mjesta.

Poredak : Tim osvježenje 43, Sloga 40, Dinamo 30, Jakšić 27, Kutjevo 26, Croatia 25, Kaptol 24, Slaven 23, Papuk 20, Mladost 18, Požega 17, BSK Buk 14.

U sljedećem, 20. kolu dvije utakmice se igraju u subotu, a četiri u nedjelju. U subotu, 14. svibnja s početkom u 17,30 igraju Požega i Kutjevo, a u 19,30 na rasporedu je derbi u Kuzmici između Tim osvježenja i Sloge koji će vjerojatno odlučiti novog prvaka.

U nedjelju, 15. svibnja u 17,30 sati sastaju se Croatia – Slaven, Mladost – Dinamo, Papuk – Kaptol i BSK Buk – Jakšić.

Pročitano 1819 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Svi 2016 08:44