Utorak, 10 Svi 2016 02:00

Finale Županijskog nogometnog kupa između Slavonije i Slavije igra se u srijedu, 18. svibnja u Vidovcima

POŽEGA - Dogovorom klubova finalista, Slavonije (Požega) i Slavije (Pleternica) danas je odlučeno da će se igrati samo jedna finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa i to na neutralnom terenu u Vidovcima.

Tako će u srijedu, 18. svibnja s početkom u 17,30 sati na Igralištu Nogometnog kluba Dinamo dvije najkvalitetnije županijske momčadi odlučiti tko će predstavljati Nogometni savez Požeško - slavonske županije u daljnjoj završnici Hrvatskog nogometnog kupa. Cijena ulaznice je 20 kuna. Slavija će na utakmici nastupiti u plavim dresovima dok će Slavonija nastupiti u rezervnoj, bijeloj garnituri. 

Proteklih godina običaj je bio da se igraju dvije utakmice kako i stoji u propozicijama kupa iako je ostavljena mogućnost da se dogovorom klubova igra i samo jedna utakmica. Od sljedeće godine po informacijama iz NS PSŽ u propozicije će biti uvedeno da se igra jedna finalna utakmica što će sigurno pridonijeti zanimljivosti i neizvjesnosti oko konačnog pobjednika. 

U slučaju neriješenog rezultata u srijedu, 18. svibnja nema produžetaka već se odmah izvode jedanaesterci. 

Nogometni klub Dinamo koji ove godine obilježava 70 godina od osnutka (1946.- 2016.) za obje momčadi i uprave dva kluba finalista organizirat će zajedničku večeru.

Posljednje tri godine kup je osvajala NK Slavonija (2013., 2014., 2015.). Slavija je posljednji kup osvojila 2012. godine. 

Pročitano 1912 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Svi 2016 12:29