Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017 01:00

NK Požega ostvarila dvije pobjede na pripremama u Međugorju

MEĐUGORJE - Jesenski prvak Požeško slavonske 1. ŽNL, NK Požega proteklih nekoliko dana je provela u Međugorju na mini pripremama koje su ujedno treneru Krunoslavu Podoljaku poslužile kao team building družanje, ali se dosta toga i odradilo u tom periodu.

Požežani su na inicijativu predsjednika Darka Radića te uz pomoć nekoliko sponzora organizirali četverodnevne pripreme u Međugorju gdje su odradili i dvije prijateljske utakmice. Najprije su u petak sa 2:0 bili bolji od ONK Metković uz pogotke Nikole Miholića i Davora Kaurića, a u subotu su nadigrali i BiH trećeligaša Neum rezultatom 2:1. U drugom susret strijelci za Podoljakovu momčad bili su Bruno Golić i Petar Jušić.

– "Ekipa je pokazala ozbiljnost u radu i pristupu samim utakmicama, moramo naglasiti da su i juniori dobili priliku te su i oni pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Slobodno vrijeme je iskorišteno za odlazak na brdo ukazanja i obilazak Međugorja te smo se pomolili za sve nas i prijatelje našeg kluba. Još jednom se zahvaljujemo našim sponzorima te osoblju hotela Grande Casa. Sportski i duhovno osnaženi vraćamo se nastavku priprema na našem terenu" – rekao je tajnik kluba Dario Kujundžija.

Požežani se danas vraćaju kući gdje nastavljaju s radom i brušenjem forme za proljetni nastavak sezone koji im najprije donosi 3. kolo županijskog kupa u kojemu će biti domaćini Slavenu iz Gradca. Očito je forma Požege već sada na vrlo visokoj razini, bez sumnje su prvi kandidat za konačni trijumf u prvenstvu, a u nedavnom pripremnom susretu sa Slavonijom su pokazali da bi se čak ove godine mogli umiješati i među Slavoniju i Slaviju kada je u pitanju Kup.

Iz kluba najavljuju i ne skrivaju ambicije da se sljedeće sezone natječu u MŽNL, ali naravno naglašavaju da je to još uvijek daleka priča, puno je posla pred njima u aktualnoj sezoni. Nije baš čest slučaj da se niželigaški klubovi pripremaju u prvoligaškim uvjetima, i zato ovoga puta sve pohvale vodstvu NK Požege na realizaciji ovih priprema, na igračima je da im uzvrate na terenu kada krenu prave, natjecateljske utakmice.

 

(tekst : Sportalo.hr,  foto : Facebook stranica NK Požega)

Pročitano 1513 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017 09:01