Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 08:31

Parasan i Lipa osvojili po bod u 5. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Proteklog vikenda Požeško-slavonski drugoligaši kompletirali su svoje peto kolo u kojem imamo dvije domaće pobjede i dva remija.

Slaven i Eminovci odigrali su jednu ravnopravnu utakmicu gdje su se gosti pokazali kao čvrst orah i dosta su namučili maksimalnog domaćina. Gosti su došli do prednosti sredinom drugog dijela preko Luke Novinca, a Marko Blašković pred sam kraj utakmice donosi potpuni preokret i pobjedu svojoj momčadi s dva pogotka.

Ovčare su na svom terenu uvjerljivo slavile protiv gostiju iz Prekopakre rezultatom 6:2. Na samom početku utakmice Marko Topić donosi prednost domaćinu, ali samo desetak minuta nakon Nemanja Sudar vraća stvari na početak. U zadnjoj minuti prvog dijela Marko Ilić donosi novu prednost domaćinu s kojom su otišli na odmor. U drugom dijelu domaćin je mirno dovršio posao, Zvonimir Metić pogađao je dva puta, a po jedan su dodali Marko Topić i Đorđe Jovanović, dok je za goste pogodio Antonio Lneniček.

Dinamo i Parasan su u Badljevini odigrali 2-2. Gosti su na otvaranju utakmice došli do prednosti preko Marka Kelemena, sredinom drugog dijela Nikola Franikić je povećao, a onda je domaćin u zadnje tri minute došao do boda preko Marka Kokalovića i Josipa Tutića.

Lipa i BSK odigrali su neodlučenim rezultatom 1-1. Marin Mijatović donio je prednost domaćinu, a samo desetak minuta kasnije najbolji strijelac Biškupaca Pero Vidović zabija izjednačujući pogodak i donosi svojoj momčadi vrijedan bod.

Utakmice 5. kola igrat će se u nedjelju, 11. listopada s početkom u 15,30 sati. Sastaju se Parasan - Lipa, Eminovci - BSK, Slavonija - Dinamo i Slaven - Ovčare. 

 

Rezultati 5. kola :

Slaven - Eminovci 2:1

Ovčare - NK Slavonija 6:2

NK Dinamo (B) - Parasan 2:2

Lipa - BSK 1:1

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 831 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Listopad 2020 09:47