Četvrtak, 08 Listopad 2020 09:19

Parasan uvjerljivo poražen na svom terenu od Graševine (Vetovo) u pretkolu Županijskog nogometnog kupa

POŽEGA - Jučer je odigrano pretkolo Županijskog nogometnog kupa Požeško slavonske županije u kojem su prolaz u 1/8 finala izborili Sulkovci, Graševina i Dinamo Rajsavac. Graševina je prošetala Golobrdcima i s glatkih 4:0 opravdala ulogu favorita uz dva gola Mirka Solde te po jednim Vinka Kljajića i Željka Gomerčića. Preostala dva susreta bila su puno zanimljivija.

U Drenovcu je Hrvatski dragovoljac imao sve u rukama, dva puta su imali po dva gola prednosti, 2:0 i 3:1, no gosti iz Rajsavca se nisu predavali i predvođeni dvostrukim strijelcima i imenjacima Ivanom Triskom i Madajem dolaze do preokreta i u konačnici 4:3 pobjede.

Ako su Rajsavčani pokazali karakter, što tek reći za Sulkovčane. U prvom poluvremenu Slaven je do nogu potukao prvoligaša i imao ogromnih 5:1 i praktično odlučenu utakmicu i na kraju uspio -ispasti! U prvom dijelu briljirao je Robert Nović koji je potigao hattrrick, a kada su se Gračani vratili bez njega u drugo poluvrijeme Sulkovčani su namirisali krv i krenuli po čudo. Luka Veletić, Marko Hruškar, Josip Šutić vratili su Sulkovce u igru, za kraj i 5:5 zabio je iskusni Robert Vidakušić koji je u samoj završnici imao priliku kreirati kompletan preokret, no njegov pokušaj loba završio je na gredi pa je o prolasku odlučivalo izvođenje jedanaesterac u koje su Sulkovci krenuli prepuni samopouzdanja što su i potvrdili zabivši svih 5, dok je njihov vratar Dejan Adžidović uspio zaustaviti jedan i odvesti svoju momčad u 1/8 finala. Čudesno poluvrijeme Vukojine momčadi!

Ždrijeb parova 1. kola Županijskog nogometnog kupa bit će u ponedjeljak, 12. listopada u 11,00 sati u prostorijama Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije (Dr. Franje Tuđmana 4)

 

Rezultati pretkola :

Hrvatski dragovoljac - Dinamo (R) 3:4

Parasan - HNK Graševina 0:4

Slaven - Sulkovci 5:5 (8:10 p)

 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 489 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 09:59