Srijeda, 21 Listopad 2020 08:42

Nogometaši Slavonije danas u 15,30 sati u Jurjevcu protiv Zrinskog igraju zaostali susret 8. kola 3. HNL - Istok

SLAVONSKI BROD / JURJEVAC - Marsoniju nitko ne može uloviti, ali ona lovi “zaostatke” iz uvodnih kola i za sada povećava svoju prednost na vrhu 3. HNL. Danas će se odigrati još dvije zaostale utakmice, Marsonia dočekuje Vukovar u susretu 3. kola, dok će Zrinski ugostiti Slavoniju u dvoboju 8. kola.

Nakon poraza u Jelisavcu Slavonija u Jurjevcu ima popriličan imperativ na leđima ako želi ostati u borbi za vrh. Samo gostovanje u Jurjevcu teško, a kada se zna da je Bognar bez dva iznimno bitna igrača, glavne napadačke i glavne defanzivne karike, braće Peharda, jasno je da goste čekaju teške minute. Zrinski je kompletan, na svom su terenu u lošem ulasku u sezonu prepustili bodove Orioliku, nakon toga ruše sve pred sobom i puni su samopouzdanja, uz to i pojačani za Ilinčića, oslabljeni za Bagarića koji je prešao u Bedem.

Marsonia je u nevjerojatnoj seriji od 9 uzastopnih pobjeda, samo im je Vihor otkinuo bodove! Ostojić je složio stroj koji zna kako do pobjeda, zna se tko što radi i svi rade svoj posao jako dobro! U posljednje vrijeme jako dobro funkcionira i Vukovar, u posljednjih 5 kola ima 4 pobjede i remi u Požegi koji sigurno ide u rubriku pozitivnih rezultata iako se u vukovarskoj svlačionici sigurno žali i za pobjedom jer je pogodak primljen u 90′. I jedan i drugi trener mogu računati na sve adute, dobra nogometna predstava je praktično zagarantirana ako treneri ne odustanu od svojih dosadašnjih zahtjeva. Vrlo zanimljivo će biti pratiti kako će Marsonijini “divovi” odigrati kada i na suprotnoj strani u defanzivi igraju slično visoki protivnici.

Oba susreta igraju se s početkom u 15:30 sati.

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 417 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Listopad 2020 08:46