Ponedjeljak, 15 Ožujak 2021 13:57

Vidovački Dinamo nakon izvođenja jedanaesteraca prošao Kuzmicu i plasirao se u četvrtfinale Županijskog nogometnog kupa

VIDOVCI - Nakon što su u subotu odigrane tri utakmice 3. kola Županijskog nogometog kupa, u nedjelju su odigrane preostale dvije. U Vidovcima je domaći Dinamo ugostio Kuzmicu u susjedskom derbiju. Nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0. Bolji izvođači jedanaesteraca bili su igrači Dinama koji su ukupnim rezultatom 5:4 izborili prolazak u četvrtfinale. 

Sigurni izvođači za domaće bili su Tomislav Žuljević, Valentin Mikić, Mihael Hlebec, Tomislav Smojvir i Matija Sokić, a za Kuzmicu Domagoj Brnčić, Mislav Brnčić, Fabrio Novak i Marko Mirosav dok iz penala nije zabio Josip Banožić

U Vetovu su se na tamošenjem igralištu Grot sastali domaća Graševina i Lipik 1925, a taj susret je također završio bez pobjednika, rezultatom 2:2. Domaćin je poveo iz kaznenog udarca kojeg je u 17. minuti uspješno realizirao Branko Šaur. Lipik je izjednačio u 42. minuti pogotkom Ivana Kaurina. Novo vodstvo Graševini donio je Deni Pavić pogotkom za 2:1 u 64. minuti, a konačnih 2:2 postavio je Marin Tomić u 86. minuti. Nakon izvođenja jedanaesteraca u četvrtfinale se plasirao Lipik 1925 ukupnim rezultatom 2:4. 

Tako su se u četvrtfinale plasirali Požega, Jakšić, Dinamo (Rajsavac), Dinamo (Vidovci Dervišaga) i Graševina (Vetovo), a u ovoj fazi natjecanja uključuju se i trećeligaši Slavonija (Požega), Slavija (Pleternica) i Kutjevo. 

Pročitano 539 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Ožujak 2021 11:24