Subota, 28 Kolovoz 2021 07:47

Nogometni klub Dinamo obnavlja svoje igralište u Vidovcima

VIDOVCI - Nakon što je igralište Nogometnog kluba Dinamo u Vidovcima ponovno uništeno u poplavi nakon nevremena koje je 25. lipnja 2021 poharalo Požeštinu, vrijedni članovi tog kluba krenuli su sa sanacijom i obnovom cijelog svog Sportsko rekreacijskog centra. Prvo je uklonjeno blato na igralištu s umjetnom travom kako bi se moglo koristiti za treninge Škole nogometa i rekreaciju. 

Posljednjih dana užurbano se radi na sanaciji glavnog nogometnog terena. OPG Hajzler je sa svojim strojevima izvršilo pripremu zemljišta, a nakon toga je Niskogradnja Jurčak d.o.o. sa svojom teškom mehanizacijom poravnala travnjak na visinu koju su odredili geodeti. 

Do kraja radova ostalo je još da se usitni zemlja i posije trava što bi trebalo biti učinjeno u narednim danima. Vidovčani se nadaju da će već najkasnije u jesen 2022. moći ponovno igrati na svom terenu. Radove financira sam klub, a pomogli su i Grad Požega i Hrvatski nogometni savez. 

Sve kategorije Dinama svoj privremeni dom su našli na požeškom Sportsko - rekreacijskom centru gdje će igrati svoje službene utakmice.  Seniori kluba i treniraju na igralištima NK Požega dok mlađe kategorije Dinama za treniranje koriste igralište s umjetnom travom i pomoćni teren u Vidovcima, a u Požegi samo igraju pripremne utakmice. 

U nedjelju, 29. kolovoza 2021. s početkom u 17,15 sati prva momčad Dinama u Požegi dočekuje NK Jakšić u 2. kolu Međužupanijske nogometne lige. 

 

(Foto : Facebook stranica NK Dinamo Vidovci Dervišaga)

Pročitano 181 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 28 Kolovoz 2021 08:55