Ponedjeljak, 20 Rujan 2021 12:47

Pobjeda Parasana, remi Lipe u 3. kolu 3. Županijske nogometne lige

POŽEGA  - U nedjelju, 19. 09. 2021. odigrane su sve utakmice 3. kola 2. Županijske nogometne lige Požeško – slavonske u kojem su Hrvatski dragovoljac, Parasan i Eminovci upisali pobjede, a Dinamo i Lipa su remizirali.

Hrvatski dragovoljac je u Domu Hrvatskih vitezova ugostio momčad iz Ovčara te su ih svladali rutinskim rezultatom od 5:0. Domaća momčad je kroz cijelu utakmicu bila bolja te je stvarala izglednije šanse što govori i konačan rezultat. Mario Matijević pogađao je mrežu Ovčara dva puta, a po jednom su pogodili Matej Garić, Adrian Ećimović i Emanuel Brus.

Parasani su slavili na gostovanju u Biškupcima rezultatom 1:3. Gostujuća momčad je kroz cijelu utakmicu imala terensku inicijativu te su uz postignuta tri pogotka stvorili još par izglednih šansi. Damjan Zdravković postigao je dva pogotka, a Nikola Franikić dodao je još jedan pred kraj susreta. Jedini pogodak za domaćina postigao je Luka Biondić petnaestak minuta prije kraja susreta.

U Badljevini je gostovala Lipa, a na kraju su ove momčadi podijelile bodove. Konačan rezultat bio je 2:2. Obje momčadi su prikazale dobar nogomet i veliku želju za pobjedom pa je podjela bodova možda i najrealniji ishod susreta. Marko Kokalović na samom otvaranju susreta doveo je domaćina u prednost. Filip Oršulić je samo dvije minute nakon toga poravnao, a do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao pa su momčadi otišle na odmor s 1:1. U 79. minuti Ivica Šugić dovodi domaćina ponovo u prednost, ali u zadnjoj minuti susreta Marin Mijatović je uspio donijeti bod svojoj momčadi.

Derbi kola u Eminovcima pripao je domaćinu koji je mirno svladao Graničar rezultatom 3:0 i tako je preuzeo vrh tablice sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Hrvatski dragovoljac. Domaćin je bio bolja i konkretnija momčad kroz cijeli susret te su napadačkom igrom uspjeli doći do tri boda. Robert Jaroš ih je doveo u prednost na otvaranju drugog dijela, samo četiri minute nakon toga Tomislav Smojvir je udvostručio, a u zadnjih desetak minuta Jakov Žutić je postavio konačan rezultat.

Utakmice 4. kola igraju se u nedjelju, 26. rujna s početkom u 16,15 sati. Sastaju se Parasan - Dinamo, Lipa - Eminovci, Ovčare - Graničar i Hrvatski dragovoljac - BSK.

(sportalo.hr)

Pročitano 396 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Rujan 2021 09:06