Utorak, 03 Veljača 2015 01:00

Stariji limači ŠNK Slavonije treći na Zimskoj ligi u Vinkovcima

VINKOVCI - Stariji limači ŠNK Slavonije osvojili su treće mjesto na Zimskoj ligi u Vinkovcima koji je organitirala HNK Cibalia. U natjecanju je sudjelovalo 16 ekipa većinom s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Nakon prvog kruga Lige u kojoj je igrao svatko sa svakim i nakon 15 odigranih utakmica Slavonija je bila druga na ljestvici. Natjecanje se održavalo na terenu s umjestnom travom koji je bio natkriven balonom.

Posljednji dan Lige se zbog tehničkih problema s postavljanjem balona održao na otvorenom. U četvrtfinalu protiv sedmoplasirane Škole nogometa Victory (Vukovar) Požežani su pobijedili 2:0 a oba pogotka postigao je Bruno Raguž.

U polufinalu su limači Slavonije odigrali 0:0 protiv Otoka ali su poraženi nakon izvođenja penala. Jedini uspješan izvođač penala bio je Filip Margeta.

Utakmica za 3. mjesto protiv HNK Vukovara 91 je također završila 0:0. Igrači Slavonije nakon penala su bili uspješniji i slavili rezultatom 2:1. Pogotke iz penala postigli su Bruno Raguž i Matej Perić.

Prvo mjesto osvojila je Cibalia s kojom je Slavonija u prvom krugu odigrala neriješeno 0:0. Drugi je Otok a treće mjesto osvojili su limači Slavonije.

U najbolju ekipu Zimske lige uvršten je napadač Slavonije Bruno Raguž.

Ekipu su u Vinkovcima vodili treneri Mario Raguž i Dino Žiška.

Pred Školom nogometa grada Požege narednog vikenda je završnica Zimske lige Rehlicki @ NAOB u Slobodnici na koju se plasiralo čak pet ekipa

 

 

Pročitano 2147 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 06 Veljača 2015 08:57