Ponedjeljak, 25 Listopad 2021 08:47

Nogometaši Slavonije pobijedili Slavonac u Bukovlju u 12. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

BUKOVLJE - Polako ali sigurno Slavonija se diže na ljestvici, s novim bodovima iz Bukovlja Plavi su stigli u gornju polovinu dok su svog današnjeg domaćina ostavili u problemima. Za slavlje Slavonije dovoljan je bio jedan pogodak, potpisao ga je Antunović, ovoga puta mlađi brat Karlo koji je poentirao u 10. minuti. 

– Probali smo sve međutim protivnik je danas bio bolji, imali su još nekoliko odličnih prigoda, danas nas je naš vratar u nekoliko situacija spašavao težeg poraza. I u takvoj igri imali smo priliku doći do izjednačenja u završnici no ipak nismo uspjeli. Nemam što zamjeriti svojim igračima, dali su maksimum, danas smo naišli na boljeg protivnika kojem i ovim putem čestitam na zasluženoj pobjedi – izjava je Maria Petrovića, trenera Slavonca.

– Na jednom tvrdom, čvrstom i uvijek neugodnom gostovanju mislim da smo zasluženo pobijedili. Domaćinu sve čestitke, maksimalno su se borili, do samog kraja pokušavali doći do gola i zaista im želim sreću u nastavku sezone. Da smo bili malo prisebniji ranije bi osigurali pobjedu, no naravno da smo zadovoljni i s ovom minimalnom koja potvrđuje da smo u dobrom ritmu, nadam se da ćemo tako i nastaviti iako smo i dalje u svakoj utakmici gosti – komentar je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Rezultati 12. kola : Slavonac - Slavonija 0:1, Đakovo Croatia - Belišće 2:3, Slavija - Omladinac 2:1, Čepin - Darda 2:2, Vuteks Sloga - Vukovar 1991 0:2, NAŠK - Sloga 4:0, Graničar - Zrinski 1:3, Kutjevo - Oriolik 3:0, Bedem - Marsonia 1:0.

Slavonija je trenutno na 9. mjestu sa 17 bodova (4 pobjede, 5 remija, 3 poraza) koliko ima i Kutjevo na 8. mjestu. 

U 13. kolu Slavonija igra protiv Đakovo Croatie. Taj susret će "Plavi s Orljave" odigrati na Stadionu u Kutjevu u petak ili nedjelju. Tako će Požežani nakon Velike, Pleternice biti domaćini i u Kutjevu. 

U subotu, 30. 10. 2021. u 15,00 sati sastaju se Zrinski - Slavonac, Sloga - Graničar, Marsonia - NAŠK, Oriolik - Bedem, Vukovar 1991 - Kutjevo, Darda - Vuteks Sloga i Belišće - Slavija. U nedjelju, 31. 10. u 14,00 sati igrat će Omladinac - Čepin. 

Pročitano 350 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Listopad 2021 13:15