Subota, 06 Studeni 2021 10:53

Slavonija pobijedila Slaviju u 14. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

VELIKA - U prvom susretu 14. kola 3. HNL Istok nogometaši Slavonije upisali su jučer protiv Slavije novu pobjedu i dodatno se primaknuli vrhu ljestvice. Dopadljivu utakmicu odigrali su županijski rivali pred malobrojnim gledateljima u Velikoj. Na kraju su golovima mladića Karla Antunovića i Jakova Jančeka slavili Požežani i nastavili svoju sada već ozbiljnu seriju pozitivnih rezultata. 

– Mislim da je to bila jedna dosta dobra utakmica, imala je Slavija svoje prilike, da su poveli bilo bi nezgodno, ali kad se sve zbroji smatram da je pobjeda zaslužena. Drago mi je da smo nastavili dobar niz, šest utakmica smo bez poraza iako smo igrali i dosta bolje nego danas. Slaviji sretno dalje, a mi se okrećemo novom, pod navodnicima domaćem ogledu, stiže nam Čepin kako sada stvari stoje u Kutjevo – izjavio je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

– Mislim da smo se predstavili u vrlo dobrom svjetlu u današnjoj utakmici, nažalost ponovno je zakazala realizacija na kojoj ćemo očigledno morati dodatno raditi. Odigrali smo ravnopravnu utakmicu, Slavonija je iskoristila dvije svoje prilike i ja im čestitam na pobjedi – poručio je Damir Bognar, trener Slavije.

U narednom, 15. kolu Požežani će ugostiti Čepin

(sportalo.hr)

Pročitano 399 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 06 Studeni 2021 11:05