Ponedjeljak, 16 Veljača 2015 01:00

Tri prva mjesta Škole nogometa grada Požege na Zimskoj ligi u Slobodnici

SLOBODNICA - Na Zimskoj ligi "Rehlicki&NAOB" u subotu, 14. veljače su se igrale polufinalne utakmice u svim kategorijama. Dan poslije, u nedjelju, 15. veljače odigrane su utakmice za 3. mjesto i finala u svih 6 uzrasnih kategorija.  Natjecanje je trajalo od studenog do veljače a utakmice su se igrale vikendima.

Škola nogometa grada Požege nastupila je sa 5 ekipa u 5 različitih uzrasnih kategorija.

Ukupno su Požežani odigrali 40 utakmica tijekom 7 vikenda.

Samo se ekipa kadeta NK Požege nije uspjela plasirati u polufinale već je prošlog vikenda zustavljena u četvrtfinalu.  

Mlađi pioniri ŠNK Slavonije pobijedili su u polufinalu Školu nogometa Batrina rezultatom 6:1 dok su u finalu bili bolji rezultatom 3:0 od Nogometne akademije općine Bukovlje. Pogotke u finalu postigli su Martić, Grubešić i Mršić. Igrač Slavonije Luka Mršić proglašen je za najboljeg igrača Zimske lige. 

U kategoriji starijih limača ekipa ŠNK Slavonije u polufinalu je bila bolja od Nogometne akademije općine Bukovlje rezultatom 3:2. U finalu su dobili NK Graničar (Brodski Varoš) rezultatom 4:1. Pogotke u finalu postigli su Romić, Pisker i Raguž (2). Za najboljeg igrača izabran je Luka Milosavljević (ŠNK Slavonija) dok je njegov suigrač Bruno Raguž najbolji strijelac. 

U kategoriji mlađih limača ŠNK Slavonija je u polufinalu svladala NK Graničar rezultatom 13:1. U finalu su mladi Požežani također bili uvjerljivi i slavili rezultatom 8:2 protiv Škole nogometa Batrina. Čak 6 pogodaka postigao je Martić a po jedan su dodali Mršić i Perić. Najbolji strijelac Zimske lige je Luka Martić dok je njegov suigrač Matej Perić izabran za najboljeg igrača. 

Stariji pioniri NK Požega u polufinalu su poraženi od NK Željezničara (Slavonski Brod) rezultatom 2:1. U utakmici za 3. mjesto poraženi su od NK Graničara rezultatom 2:0. Tako su pioniri Požege osvojili 4. mjesto na Zimskoj ligi. 

Po povratku iz Slobodnice ekipe Škole nogometa grada Požege su u prostorijama ŠNK Slavonije dočekali predsjednik ŠNK Slavonije Krunoslav Prpić i požeški gradonačelnik Vedran Neferović. 

 

Pročitano 2185 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Veljača 2015 14:14