Nedjelja, 13 Ožujak 2022 11:34

Slavonija pobijedila Graničar (Županja) u 20. kolu 3. HNL - Istok

POŽEGA - Važne bodove osvojili su nogometaši Slavonije u domaćem ogledu protiv Graničara iz Županje. Bognarova momčad dugo se mučila, no na kraju je golovima Mateja Peharde i Ivana Antunovića upisala drugu domaću pobjedu i spremna, motivirana i puna samopouzdanja s velikim nizom bez poraza putuje sljedeće subote u Jurjevac. 

– Čvrsta, tvrda utakmica. U prvom dijelu to je bila šahovska partija, dok smo u nastavku ulaskom Martinovića, ali i boljim ulaskom čitave ekipe dobili smo na okomitosti, bili bolji i zasluženo došli do pobjede. Zrinski? Mislim da smo svi ostali čitavi, kartona nemamo i idemo tamo odigrati jednu čvrstu, mušku utakmicu pa šta bude bit će. Neću biti bahat pa reći da idemo tamo po pobjedu, ali pozitivan rezultat svakako želimo, a to sigurno nikada nije poraz – riječi su Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

– Čestitke domaćinu, dvije individualne greške i sjajni Ivan Antunović odlučili su pobjednika. Kada smo trebali zatvarati utakmicu darivali smo domaćina koji je to znalački kaznio i zasluženo pobjedio. Ništa, idemo dalje raditi i spremati se za sljedećeg protivnika – poručio je Dražen Ilić, trener Graničara.

U ostalim susretima 20. kola postignuti su ovi rezultati : Slavonac - Vuteks Sloga 3:2, Čepin - Kutjevo 5:1 Slavija - Bedem 3:2, Đakovo Croatia - NAŠK 6:1, Belišće - Zrinski 1:2 Darda - Marsonia 0:3, Vukovar 1991 - Oriolik 2:0. U nedjelju, 13. 03. 2022. u 15,30 sati sastaju se Omladinac - Sloga.

 

Pročitano 437 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 13 Ožujak 2022 11:43