Ponedjeljak, 21 Ožujak 2022 09:59

Slavonija poražena na gostovanju kod Zrinskog u Jurjevcu u 21. kolu 3. HNL - Istok

JURJEVAC - Derbi kola igran je u Jurjevcu, zahuktalom Zrinskom na noge je stigla požeška Slavonija koja je odavno zaboravila kako je pognutih glava napustiti teren, iznimno visoka prepreka za Milardovićevu momčad koju su u konačnici i preskočili i nastavljaju puhati za vrat vodećem Vukovaru.

Ne pretjerano kvalitetna utakmica, Zrinski s jednom i pol prilikom, Slavonija s jednom i pol prilikom u 90 minuta. Puno borbe, duela i taktičkog nadmudrivanja u kojem je domaćin imao aduta viška u Igoru Prijiću koji je u svojoj jedinoj opasnoj situaciji zabio za tri velika boda. S

amo nekoliko trenutaka prije pogotka Milardović je mijenjao formaciju, postavio Horvata u centralu iza dva napadača, ovaj je to ekspresno iskoristio, povukao je loptu kroz sredinu, na 30ak metara od gola majstorski podvalio za Prijića koji je izišao sam pred Vasića i pogodio uz samu vratnicu.

– Čestitam svojim igračima na jako teškoj ali zasluženoj pobjedi. Znali smo da je ekipa Slavonije čvrsta i karakterna ekipa gdje igraju u bloku i pokušavaju sa dugim loptama nešto napraviti i izlaze sa maksimalno 3-4 igrača prema naprijed. Bili smo spremni, nismo poletjeli poslije pobjede protiv Belišća tako nećemo ni sada jer to je samo jedna utakmica u nizu ali me raduje ozbiljnost i vjera mojih igrača u ono što radimo i za što se pripremamo. Kratko se veselimo jer već u srijedu imamo novo dokazivanje – za Sportalo je rekao Josip Milardović, trener Zrinskog.

– Čestitam Zrinskom na pobjedi – riječi su Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

U ostalim utakmicama 21. kola postignuti su ovi rezultati : Vukovar - Slavonac 2:0, Oriolik - Darda 1:0 Marsonia - Omladinac 3:2, Sloga - Belišće 2:1 Graničar - Đakovo Croatia 0:1, NAŠK - Slavija 0:0, Bedem - Čepin 1:3, Kutjevo - Vuteks Sloga 3:0.

Sve utakmice 22. kola igrat će se u srijedu, 23. ožujka s početkom u 15,30 sati. Sastaju se Slavonija - Sloga, Slavonac - Kutjevo, Vuteks Sloga - Bedem, Čepin - NAŠK, Slavija - Graničar, Đakovo Croatia - Zrinski, Belišće - Marsonia, Omladinac - Oriolik i Darda - Vukovar 1991. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 380 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Ožujak 2022 10:48