Ponedjeljak, 21 Ožujak 2022 10:01

U 15. kolu MŽNL Požega pobijedila Slavonac u Novoj Kapeli, Dinamo odigrao neriješeno u Jakšiću

POŽEGA / SLAVONSKI BROD - Proteklog vikedna odigrane su sve utakmice 15. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega. Vidovački Dinamo je odigrao neriješeno na gostovanju u Jakšiću dok je Požega slavila u Novoj Kapeli kod domaćeg Slavonca. 

JAKŠIĆ – DINAMO 1:1 

Vrlo zanimljivo je bilo u Jakšiću, gdje je istoimeni domaćin na Jajarama ugostio Dinamo iz Vidovaca, a nakon napetih 90 minuta susret je završio remijem 1:1 (0:0). Oglas Vrlo dobro prvo poluvrijeme nije okrunjeno pogocima Jakšića ili Dinama, no u nastavku se igra potpuno rasplamsala te su gledatelji mogli vidjeti po jedan gol sa svake strane. Prvo su domaćini poveli u 51. minuti preko Dominika Dorića, a kako ne bi ostali bez bodova, gosti su se pobrinuli preko Krešimira Jakoubeka u 72. minuti, koji je postavio konačnih 1:1 te tako donio svakoj ekipi po bod iz ovog nadasve zanimljivog susreta.

Trener Dinama Krunoslav Podoljak nije previše zadovoljan predstavom svojih izabranika: "Nemam puno toga za reći za našu igru. U većem dijelu susreta smo bili nemoćni, spori i bezidejni. Domaćin je danas zaslužio pobijediti, ali promašili su previše toga da ne budu kažnjeni. Za Jakšić nema brige u nastavku prvenstva, imaju vrlo dobru ekipu, a mi moramo pronaći način kako odigrati dvije-tri utakmice u istom ritmu."

SLAVONAC – POŽEGA 0:1

Posljednji subotnji susret igrao se u Novoj Kapeli, gdje je Slavonac ugostio Požegu te su u neizvjesnom dvoboju upisali poraz 0:1 (0:1). Relativno rano je bilo riješeno pitanje pobjednika u ovom tvrdom susretu jer je jedini gol na utakmici postignut u 19. minuti, a strijelac istog je bio Krunoslav Kahanek, koji je tako donio sva 3 boda svojoj momčadi, a koja nastavlja lov za vodećim Svačićem.

Trener Požege Tomislav Vukoja bio je zadovoljan predstavom svojih igrača: "Danas su dečki odigrali odličnu utakmicu i zasluženo pobijedili. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri te im želim puno sreće u nastavku prvenstva."

U ostalim susretima postignuti su ovi rezultati :  Lipik 1925 - Budainka, Svačić - Tomislav 3:0, Zadrugar - Mladost 4:0 Sikirevci - Hajduk 2:2, Slobodnica - Papuk 3:2.

U 16. kolu, u subotu, 26. 03. 2022. u 15,30 sati sastaju se Požega - Slobodnica, Papuk - Sikirevci, Hajduk - Lipik 1925 i Budainka - Zadrugar, a od 17,30 sati igrat će Tomislav - Jakšić. U nedjelju, 27. 03. 2022. u 16,30 sati igrat će Dinamo - Slavonac i Mladost - Svačić. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 406 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Ožujak 2022 13:12