Ponedjeljak, 12 Rujan 2022 09:55

Slavonija u Pleternici odigrala neodlučeno protiv NAŠK-a (Našice) u 4. kolu 3. Nogometne lige - Istok

PLETERNICA - Slavoniju baš ne ide na “domaćem” terenu, dvije gostujuće pobjede i dva domaća remija ostavljaju dvojak dojam, no kad se pogleda ljestvica Plavi su tu, jako blizu vrhu. Konačno su pronašli još nekoga tko može zabiti osim Ivana Antunovića, pogodit ćete, riječ je o Mateju Pehardi koji je doveo Slavoniju u vodstvo u 26. koje su i sačuvali do odmora.

S odmora su se prije vratili gosti, domaći su pomalo opušteno krenuli pa je Marin Pavlović manirom pravog strijelca iskoristio nesporazum u obrani Slavonije, ukrao loptu i odnio bod u Našice. 

Mislim da je utakmica bila dobra što se tiče ritma i tempa, u prvom dijelu smo kontrolirali zbivanja na terenu, vodili 1:0, imali još 1-2 situacije za odluku, s druge strane smo Našk ostavili bez prave šanse. U otvaranju drugog dijela smo dobili, da tako kažem, nesvakidašnji gol zbog nesporazuma u našoj obrani. Našk koji je jedna odlična momčad s puno izvrsnih pojedinaca se nakon toga pametno povukla, čekala kontru i na kraju mogu biti zadovoljan da nismo dobili i drugi. Na kraju bod, s obzirom da je protiv ekipe koja će sigurno biti u vrhu lige nisam nezadovoljan iako nam nedostaje jedna pobjeda na “domaćem” terenu uz ove dvije gostujuće pobjede. Takvi smo kakvi smo, imamo svojih dobrih strana, imamo i mana, radit ćemo i boriti se iz kola u kolo, sada imamo dvije jako teške utakmice protiv Valpovke i Đakova – izjava je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Domaćin je bolje otvorio susret, uzeli su dominaciju i zasluženo poveli. Na poluvremenu radimo izmjene i vrlo brzo dolazimo do izjednačenja. Imali smo dvije dobre prilike za vodstvo. Na kraju zaslužena podjela bodova. Čestitke svim sudionicima današnjeg susreta – kazao nam je Marko Žigić, trener Naška.

Rezultati 4. kola : Slavonija - NAŠK 1:1, Đakovo Croatia - Valpovka 1:3, Darda - Svačić 3:0, Čepin - Borac 1:1, Vuteks Sloga - Bedem 0:0, Sloga - Slavija 3:2, Kutjevo - Oriolik 1:3, Omladinac - Graničar 1:1

U 5. kolu, u subotu, 17. 09. 2022. s početkom u 17,00 sati nogometaši Slavonije gostuju u Valpovu kod Valpovke. U isto vrijeme igrat će i Slavija - Đakovo Croatia, Borac - Omladinac, Oriolik - Darda i NAŠK - Kutjevo. U nedjelju, 18. 09. 2022. u 17,00 sati sastaju se Bedem - Sloga, Graničar - Vuteks Sloga i Svačić - Čepin. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 350 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Rujan 2022 14:28