Ponedjeljak, 26 Rujan 2022 07:38

Lipa odigrala neodlučeno u Eminovcima u derbiju 4. kola 2. Županijske nogometne lige

EMINOVCI - Nogometaši Lipe jučer su u derbiju 4. kola  2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske odigrali neodlučeno, 0:0 na gostovanju u Eminovcima. U tvrdoj utakmici bez puno prilika, Lipa je najbliže pogotku bila u 11. minuti kada je Karlo Rabić nakon odličnog zadnjeg pasa Ivana Škode izašao sam pred vratara domaćih ali je šutirao pokraj gola.

Domaći igrači nisu u prvih 45 minuta ozbiljnije zaprijetili vrataru gostiju Mihaelu Čokrliću koji je sve visoke lopte sigurno uhvatio, a ni u četvrtoj utakmici u ovoj sezoni nije primio pogodak odnosno punih 360 minuta. 

Eminovci su najbolju priliku na utakmici imali preko svog centarfora Bojana Crepulje koji je na početku drugog dijela iz blizine šutirao malo pokraj gola. 

U 58. minuti zbog prigovora na jednu sudačku odluku, lijevi bočni Lipe Valerije Klanfar dobio je drugi žuti karton pa je njegova momčad u posljednjih pola sata igrala s igračem manje, ali domaćin to nije iskoristio da dođe do sva tri boda. 

U ostalim susretima 4. kola postignuti su ovi rezultati : Graničar - Hrvatski dragovoljac 1:1, Dinamo - BSK 8:3, Slavonija - Sulkovci 1:4. 

Lipa je trenutno na prvo mjestu sa 10 bodova (3 pobjede, 1 remi) i gol razlikom 9:0. U narednom, 5. kolu, u nedjelju, 02. 10. 2022. s početkom u 16,15 sati, Lipa će na svom igralištu "Ritki gaj" u Staroj Lipi ugostiti Graničar (Bučje). U isto vrijeme igrat će i Sulkovci - Eminovci, BSK - Slavonija i Hrvatski dragovoljac - Dinamo. 

Pročitano 745 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 30 Rujan 2022 12:34