Ponedjeljak, 10 Listopad 2022 10:19

Slavonija odigrala neodlučeno na gostovanju u Dardi u 8. kolu 3. NL - Istok

DARDA - I nakon osam kola 3. Nogometne lige - Istok Slavonija je neporažena, jedina u ligi nije teren napustila pognutih glava, iako su neke bile pognute i nakon ovog remija Kraj Đole. Kako i ne bi, imali su sva tri boda sve do treće minute sudačkog dodatka. Doduše, i oni su do pogotka došli u završnici, u 87. minuti Mato Marčetić je zabio iz slobodnog udarca, da bi u spomenutom dodatku bod u Dardi ostavio Patrik Dubravac

Danas kao prvo moram čestitati svojim igračima na odličnoj utakmici protiv odličnog protivnika koji je došao pokazati da su s razlogom na vrhu prvenstvene ljestvice, ali se nešto i nas pitalo danas na utakmici. Prvo poluvrijeme proteklo je taktičnom nadmudrivanju sa nešto poluprilika na obje strane. Drugo poluvrijeme gosti ulaze sa više rizika uz ulazak Antunovića ali nije bilo većih problema po naš gol jer su moji igrači odlično odradili sve dogovoreno. Mi imamo mrtvaca u 83. minuti, promašujemo te u 86. gosti zabijaju iz slobodnog udarca za 0-1. Nakon toga tražimo gol koji i zabijamo u 90. minuti. Mislim da je ovo i najrealniji rezultat nakon svega viđenog, gostima sretno u nastavku prvenstva, suđenje vrlo dobro a mi se okrećemo gostovanju slijedeći vikend u Kutjevu – izjavio je Ivica Vučak, trener Darde.

Još ne znam jesam zadovoljan ili nisam. S jedne strane bod u gostima je dobar, pogotovo kad nam Antunović nije 100% spreman i kad nema Solića, s druge strane kad povedeš u 87. sigurno ostaje žal za preostala dva. Moram biti iskren i reći da to nije bila naša baš najbolja predstava na kraju smo odigrali neodlučeno, mislim da možemo bolje što se tiče igre, no ponovno smo imali 3-4 zicera koje nismo iskoristili, no do vodstva smo došli nakon slobodnog udarca. Moram naglasiti da je do izjednačenja došlo velikom greškom glavnog suca koji nije svirao očigledan prekršaj na našem stoperu, ne želim reći da mu je bila namjera oštetiti nas jer to kroz utakmicu nije pokazao, no činjenica je da je u toj situaciji pogriješio. Okrećemo se Čepinu, jedna teška utakmica u kojoj oni dolaze osokoljeni današnjom pobjedom, vjerojatno ćemo igrati u Pleternici, na jednom nama domaćem ali ipak neutralnom terenu znamo da nas čeka teška utakmica. Prvi smo, odigrali smo četiri utakmice neriješeno, u sve četiri smo vodili i iskreno žalim što nemamo i koji bod više – riječi su Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Rezultati 8. kola : Đakovo Croatia - Kutjevo 2:0, Darda - Slavonija 1:1, Čepin -Valpovka 4:3, Vuteks Sloga - Oriolik 1:0, Sloga - Svačić 2:2, Slavija - Borac 1:1, Omladinac - NAŠK 0:2, Bedem - Graničar 0:2.

U 9. kolu, u subotu, 15. 10. 2022. u 16,00 sati sastaju se Slavonija - Čepin, Borac - Bedem, Oriolik - Sloga, NAŠK - Vuteks Sloga i Valpovka - Omladinac. U nedjelju, 16. 10. 2022. u 16,00 sati igrat će Graničar - Đakovo Croatia, Svačić - Slavija i Kutjevo - Darda.  

(sportalo.hr) 

Pročitano 346 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Listopad 2022 13:30