Ponedjeljak, 07 Studeni 2022 07:35

U 11. kolu MŽNL Požega poražena u Jakšiću, Dinamo u Vidovcima bolji od Sikirevaca

VIDOVCI / JAKŠIĆ - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 11. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega. Dinamo je na svom terenu u Vidovcima bio bolji od Sikirevaca dok je Požega uvjerljivo poražena na gosotvanju u Jakšiću. 

DINAMO  – SIKIREVCI 2:0

Uoči ovog kola trinaestoplasirana momčad prvenstva s pet osvojenih bodova Dinamo iz Vidovaca ugostio je Sikirevce koji su u deset prijašnjih kola obilježili učinak od jedne pobjede, dva ishoda bez pobjednika te sedam poraza. Na zahtjevnom kišnom terenu bolje su se snašli domaćini. Mihael Hlebec doveo je Dinamo u vodstvo u 21. minuti susreta pogotkom s bijele točke, a taj se rezultat zadržao do samog kraja susreta kada u sudačkoj nadoknadi Marko Vučetić postavlja konačnih 2:0 za Dinamo i njihovu drugu prvenstvenu pobjedu.

- “Teška ali zaslužena pobjeda protiv vrlo dobrog protivnika. Utakmica je bila bez puno prilika i teška za igrati zbog natopljenog terena gdje smo se bolje snašli i došli do tri boda.Gostima sretno u nastavku prvenstva a mi ćemo probati što bolje završiti jesen.”- komentirao je Krunoslav Podoljak, trener Dinamo Vidovci.

- “Opet jedno veliko ništa. Čestitke domaćinu na pobjedi. Suđenje neću komentirati ali svakako nije na razini ranga natjecanja. Psihološki smo u sada dubljoj krizi i trebam se dobro zapitati tko koliko želi, može i daje za ekipu odnosno klub s obzirom na mogućnosti. Ja sam prvi koji će povući adekvatne poteze za dobrobit kluba. Sportski pozdrav”- komentirao je za Sportalo trener NK Sikirevci, Josip Bogdanović.

JAKŠIĆ – POŽEGA 5:1

U dvoboju jedanaestoplasirane i osmoplasirane momčadi uoči ovog kola, nogometaši Jakšića ugostili su ekipu Požege. Jakšić je u susret ušao nakon remija u Sibinju 2:2, dok su Požežani minimalno poraženi u Velikoj rezultatom 0:1. Nakon početnog ispitivanja snaga, gosti dolaze u vodstvo putem Marina Mijatovića u 35. minuti susreta.

Već minutu kasnije najbolji pojedinac susreta Željko Parobek nagovijestio je svoju večer svojim prvim pogotkom na susretu za 1:1. Tik prije kraja prvog poluvremena isti igrač dovodi Jakšić u vodstvo te se na poluvrijeme odlazi s prednošću domaćina. U trećoj minuti drugog poluvrijeme prednost Jakšića udvostručuje Dominik Dorić, da bi u 67. minuti susreta Željko Parobek kompletirao svoj hat-trick i riješio pitanje pobjednika. Konačnih 5:1 u 70. minuti postavio je Marko Grbeš.

- “Zaslužena pobjeda. Gost došao bez dva stopera i znam kako im je, i mi da to nismo iskoristili bilo bi katastrofa. Mogli smo popraviti gol razliku ali nije mi žao. Puno sreće i jednima i drugima u nastavku prvenstva.”- strateg Goran Vrgoč, NK Jakšić.

-“Zaslužena pobjeda domaćina. Mi smo im danas previše poklonili da bi zaslužili više od uvjerljivog poraza.”- trener Željko Mitrović, NK Požega.

Rezultati 11. kola : Slavonac (B) - Lipik 1925 1:1, Dinamo - Sikirevci 2:0, Papuk - Zadrugar 0:3, Jakšić - Požega 5:1, Hajduk - Mladost 2:0, Slobodnica - Slavonac (NK) 0:4, Psunj Sokol - Tomislav 3:1.

U 12. kolu, u subotu, 12. 11. 2022. u 14,00 sati sastaju se Požega - Hajduk, Tomislav - Papuk i Lipik 1925 - Dinamo, a u 18,00 sati igrat će Slavonac (NK) - Mladost. U nedjelju, 13. 11. 2022. u 14,00 sati igrat će Zadrugar - Jakšić, Sikirevci - Psunj Sokol i Slobodnica - Slavonac (B). 

(sportalo.hr) 

 

Pročitano 538 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 07 Studeni 2022 11:43