Utorak, 11 Travanj 2023 11:47

U četvrtak, 13. 04. 2023. s početkom u 16,00 sati u Kutjevu će se odigrati humanitarna nogometna utakmica za svjesnost o autizmu u organizaciji Udruge "Mali princ"

KUTJEVO - U četvrtak, 13. travnja 2023. s početkom u 16,00 sati na ŠRC-u Kutjevo u organizaciji požeške Udruge “Mali princ”, Grada Kutjeva i Turističke zajednice Grada Kutjeva održat će se velika humanitarna nogometna utakmica povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu. 

Očekuju se gosti poput Zlatka Dalića, Gorana Vlaovića, Nike Kranjčara, Ivice Olića, Dražena Ladića, Igora Bišćana i drugih.

Za Udrugu „Mali princ“ nastupit će Petar Čuljak, Jurica Bešlić, Ante Bulat, Ninoslav Parmaković, Krešimir Brkić, Mile Pavelić, Josip Budimir, Ante Budimir, Goran Vrgoč, Nevio Berdi, Miroslav Papak, Boro Matijević, Krešo Poleti, Draženko Kljajić, Dalibor Bardač, Marko Žigić, Josip Mauzner, Krešo Posedi, Mario Husko i Željko Adžić, a izbornik je Ivan "Iko" Budimir.

Rad udruge i članove udruge možete podržati kupnjom donatorskih kupona u gradu Požegi u kafićima Kavana Boba, Sportivo i L’insolito, isto tako i u Kutjevu u Caffe baru Mislav i Caffe baru Ceco. Minimalni iznos donacije je 5,00 eura, a na donatorskoj utakmici će se moći sudjelovati jedino predočenjem donatorskih kupona ili pozivnice.

Pozivamo vas da svojim dolaskom date podršku djeci s poremećajem iz spektra autizma i njihovim obiteljima. Pokažimo im da nisu sami! Ukoliko niste u mogućnosti doći do kupona ili nazočiti događaju uvijek možete biti otvorena srca za ove male anđele kojima je svaka pomoć i podrška itekako dobrodošla jer, vjerujte, ljubav ima krila, može putovati i s udaljenih krajeva Lijepe naše, čitave Majke zemlje do Požege, Kutjeva i naravno do srdaca ovih divnih mališana koji su veliki dar, ali još veća obaveza požrtvovnim majkama, volonterima i obiteljima:

IBAN: HR63 2340 0091 1111 0421 9

Pročitano 585 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 11 Travanj 2023 13:18