Ponedjeljak, 17 Travanj 2023 08:55

Nogometaši Slavonije uvjerljivo pobijedili Dardu u 23. kolu 3. Nogometne lige - Istok

POŽEGA - Slavonija je na kraju uvjerljivo slavila protiv Darde koja je ostavila daleko bolji dojam nego što konačni rezultat govori. Ponovno je u naslovnoj ulozi nezaustavljivi Matej Martinović koji igra proljeće kao u transu i nemilice para suparničke mreže, onu Dardinu pogodio je dva puta.

Osim njega, strijelci za Slavoniju bili su Matej Peharda i mladi Roko Anić. Bit će zanimljivo vidjeti napad Slavonije kada Ivan Antunović bude potpuno spreman i u formi, uz Pehardu i Martinovića, to zvuči baš zastrašujuće! 

Čestitke mojim dečkima na pobjedi i jako dobroj igri. Dobro radimo, dobra smo klapa i to daje prave rezultate. Moram pohvaliti i goste iz Darde koji po onom što su danas pokazali u Požegi ne pripadaju na posljednje mjesto, ako će ovako igrati do kraja uvjeren sam da će izboriti ostanak što im i želim. Mi idemo dalje, dajemo veliku minutažu našim mladim dečkima, ali imamo i rezultat, sve je to plod njihovog vrijednog rada, pravo je zadovoljstvo raditi s njima – komentar je Kreše Poletija, trenera Slavonije.

Čestitam prije svega ekipi Slavonije na pobjedi koja je na kraju uvjerljiva. Previše smo griješili da odlični pojedinci domaćina ne bi iskoristili naše poklone. S druge strane, nismo iskoristili nekoliko odličnih prilika. Kod 1:0 čisti zicer promašujemo. Drugo poluvrijeme, kod 2:0, mijenjamo formaciju, dajemo sve od sebe i jedno 25 minuta dominiramo, imamo 3 odlične prilike i stativu, no bez realizacije. I onda naravno, slijedi kazna. Čestitke još jednom domaćinu na pobjedi i sucima na korektnom suđenju. Mi idemo dalje raditi i dati sve od sebe u narednim utakmicama koje su nam izuzetno bitne – riječi su Aleksandra Stojkovića, trenera Darde.

Rezultati 23. kola : Slavonija - Darda 4:0, Valpovka - Čepin 1:2, NAŠK - Omladinac 4:1, Oriolik - Vuteks Sloga 2:0, Borac - Slavija 0:0, Kutjevo - Đakovo Croatia 4:0, Svačić - Sloga 4:4, Graničar - Bedem 6:0.

U 24. kolu, u subotu, 22. 04. 2023. u 17,00 sati sastaju se Čepin - Slavonija, Đakovo Croatia - Graničar, Slavija - Svačić, Sloga - Oriolik, Vuteks Sloga - NAŠK i Darda - Kutjevo. U nedjelju, 23. 04. 2023. u 17,00 sati igrat će Bedem - Borac i Omladinac - Valpovka. 

Pročitano 305 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Travanj 2023 11:36