Četvrtak, 20 Travanj 2023 12:51

Prekinuta utakmica 18. kola 1. ŽNL Parasan - Croatia (M) igra se ponovno u srijedu, 03. svibnja u 17,30 sati

POŽEGA - Stigao je pravorijek oko dvoboja Parasana i Croatie (Mihaljevci) koji je protekle nedjelje igran u Golobrdcima. Igran i prekinut od strane suca Antuna Vojtuleka iako za prekid nije bilo nikakvog razloga.

Sudačka komisija je prijavila sudačku trojku disciplinskom sucu Zvonku Poliću, NK Parasan je uložio žalbu i epilog svega je suspenzija službenih osoba na toj utakmici te ponavljanje dvoboja koji će se dogoditi u srijedu, 03. svibnja (17,30 sati), naravno, na igralištu Pod selom u Golobrdcima.

Odluku o ponavljanju odnosno ne registraciji odigranih 68. minuta donio je povjerenik Valentin Raguž na temelju žalbe domaćina, dok je Polić odluku o suspenziji donio na temelju prijave Sudačke organizacije.

Sudačka trojka Antun Vojtulek, Milan Paun i Tomislav Berger kao i delegat Mato Uremović su suspendirani do donošenja pravorijeka odnosno konačne kazne koja ih izvjesno očekuje nakon što oni dostave svoja očitovanja o samom događaju pa će u najmanju ruku ovog vikenda imati slobodne dane što se suđenja tiče.

 

(sportalo.hr)

Pročitano 430 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 20 Travanj 2023 14:09