Ponedjeljak, 24 Travanj 2023 08:09

Slavonija odigrala neodlučeno na gostovanju u Čepinu u 24. kolu 3. NL - Istok

ČEPIN - U onom nedavnom susretu u Čepinu kada je gostovao Graničar nije bilo prekida, no sada kada je gostovala drugoplasirana Slavonija – je. Srećom, ovaj put zbog puno boljeg razloga, Siouxi su slavili 29. rođendan što su obilježili lijepom bakljadom pa je utakmica sredinom prvog poluvremena na dvije minute bila pauzirana.

Imali su domaći navijači u tim trenucima razloga za veselje i zbog onoga što su gledali na terenu, njihovi su ljubimci imali vodstvo koje im je donio kapetan Bruno Krstanović, a nedugo nakon bakljade još malo razloga za veselje donio je Antun Severović koji je poentirao za 2:0.

Nakon prvih 45. minuta bilo je teško očekivati povratak Požežana, ali u nastavku druga utakmica, gosti su pokazali da ipak nisu zalutali u sami vrh lige, mladi Karlo Kovre, jedan od prave serije sjajnih mladih igrača iz slavonijinih juniora zabio je oba pogotka i odnio bod put Zlatne doline. 

– Čestitam svojim igračima na prvom poluvremenu a isto tako Slavoniji na drugom poluvremenu. Žao mi je što nismo bili pravi drugo poluvrijeme jer toliko tehničkih grešaka i takozvanih dječjih grešaka nisam mogao vjerovati da moja ekipa može napraviti. Također ne mogu vjerovat da nam je sudac svirao penal da bi ga poništio na čuđenje svih prisutnih na utakmici pa tako i gostujuće ekipe jer nije moglo biti zaleđe. Čudne odluke drugo poluvrijeme sudačke trojke ali to ne osporava protivnika za uspjehom a isto tako moramo puno toga popraviti i ispraviti u svojoj ekipi ako želimo biti takmičarska i konkurentna ekipa za gornji dio tablice – poručio je Josip Milardović, trener Čepina.

– Prije svega čestitke mojim igračima što su skupili snage dići se u drugom poluvremenu nakon što je Čepin bio puno bolji u prvih 45 minuta i zasluženo je vodio 2:0. Oni su nam prepustili loptu nakon prvog gola, no nismo bili konkretni. U nastavku smo bili pravi, uspjeli izjednačiti i nakon toga smo tražili potpuni preokret ali nismo uspjeli. Nakon 2:0 svakako moramo biti zadovoljni bodom s ovako teškog gostovanja. Uzavrela je atmosfera u Čepinu, čestitke Siouxima na 29. rođendanu koju su lijepo proslavili – komentar je Kreše Poletija, trenera Slavonije.

Rezultati 24. kola : Čepin - Slavonija 2:2, Đakovo Croatia - Graničar 1:2, Slavija - Svačić 1:2, Sloga - Oriolik 2:2, Vuteks Sloga - NAŠK 1:5, Darda - Kutjevo 2:2, Bedem - Borac 3:0,  Omladinac - Valpovka 0:0.

U 25. kolu, u subotu, 29. 04. 2023. u 17,00 sati sastaju se : Slavonija - Omladinac, Darda - Đakovo Croatia, Valpovka - Vuteks Sloga, NAŠK - Sloga, Oriolik - Slavija i Borac - Graničar. U nedjelju, 30. 04. 2023. u 17,00 sati igrat će Svačić - Bedem, a u ponedjeljak, 01. 05. 2023. u 17,00 sati sastaju se Kutjevo - Čepin.  

(sportalo.hr)

Pročitano 321 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Travanj 2023 08:53