Utorak, 02 Svi 2023 08:39

Dinamo pobijedio Požegu u gradskom derbiju 21. kola Međužupanijske nogometne lige

POŽEGA / SLAVONSKI BROD - Proteklog vikenda odigrane su utakmice 21. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod / Požega. Ovo kolo donijelo je i gradski derbi jer su se sastali Dinamo i Požega, klubovi s područja grada Požege. 

DINAMO - POŽEGA 3:1 

U borbi za ostanak uoči ovog kola trinaestoplasirani Dinamo s jedanaest osvojenih bodova tražio je bodove spasa u srazu s uoči ovog susreta jedanaestoplasiranom Požegom koja je u susret ušla s dvadeset i dva prikupljena boda.

U prvom poluvremenu ovog susreta osamdeset okupljenih gledatelja u Vidovcima nije moglo uživati u zgodicima, no zato su mogli u drugom poluvremenu gdje su postignuta čak četiri! Leon Luka Šupljak u desetoj minuti nastavka donio je prednost domaćinu da bi dvije minute kasnije Marko Jurić poravnao rezultat na 1:1.

Domaćini ponovno stižu u prednost u sedamdeset i osmoj minuti pogotkom Roberta Gurdona a isti igrač strijelac je i u osamdeset i sedmoj minuti postavivši konačan rezultat susreta 3:1.

“- Obje ekipe imale svoje trenutke . Mislim na kraju ipak zaslužena naša pobjeda . Otkad sam u ovoj ligi nisam vidio ovako dobro suđenje . Hvala . Sretno svima dalje.”- komentirao je susret trener Dinama, Ante Kozina. “

- Zaslužena pobjeda domaćina, suđenje odlično.”- trener NK Požega, Željko Mitrović.

Rezultati 21. kola : Jakšić - Slavonac, Papuk - Hajduk, Lipik 1925 - Sikirevci, Dinamo - Požega, Psunj Sokol - Mladost, Slobodnica - Tomislav. Slobodan je bio Zadrugar.

U 22. kolu, u subotu, 06. 05. 2023. u 17,00 sati sastaju se Požega - Psunj Sokol i Hajduk - Jakšić dok će od 19,00 sati igrati Slavonac - Lipik 1925. U nedjelju, 07. 05. 2023. u 17,00 sati sastaju se Sikirevci - Slobodnica, Zadrugar - Dinamo i Mladost - Papuk. Slobodan je Tomislav. 

Pročitano 221 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 06 Svi 2023 11:45