Nedjelja, 07 Svi 2023 20:01

Nogometaši Slavonije u 26. kolu 3. NL - Istok pobijedili Vuteks Slogu u Vukovaru

VUKOVAR - U 26. kolu 3. Nogometne lige - Istok još jednu važnu pobjedu ostvarila je momčad požeške Slavonije koja je uporna u borbi za naslov prvaka s Graničarom koji sada ima imperativ u domaćem ogledu protiv neugodnog Svačića.

Dva Mateja su riješila posao u Vukovaru, no izbor junaka utakmice je bio lak pošto je Matej Martinović uz dva pogotka upisao i dvije asistencije i još je jednom potvrdio nevjerojatnu formu u 2023. godini! Prilično nevjerojatno je da Slavonija igra ovako praktično bez pomoći ponajboljeg igrača lige Ivana Antunovića!

Vuteks je za razliku od Slavonije totalno van forme pa je ovo samo nastavak loše serije kojeg su tek minimalno uljepšali Mihajlo Marić i Miloš Mirosavljević. 

– Zaslužena pobjeda Slavonije! Utakmica je izgledala kao da je bila prijateljskog karaktera, bez žara i borbe. To je ono što veoma brine i upozorava, za pojedine igrače u mojoj ekipi sezona kao da je gotova i taj stav se mora pod hitno promijeniti. Još ćemo vidjeti šta i kako dalje ali ovoj letargiji se mora stati na put! – kazao je nakon susreta Đorđe Bojić, trener Vuteksa.

Dečki su igrali odlično i moram im čestitati, sve osim olako primljenog drugog gola su odradili izvrsno. Malo smo si zakomplicirali utakmicu tim primljenim golom, ali ipak smo dobro reagirali i u nastavku došli do sigurne pobjede. Sve što smo se dogovorili su dečki i odradili pa i debitant Toni Barišić, jako sam zadovoljan kako je i on odigrao. Nemamo imperativa, idemo od utakmice do utakmice, ima teških iskušenja do kraja i za Graničar i za nas a ja bih osobno volio da se o naslovu odlučuje u posljednjem kolu, bio bi to pravi praznik nogometa u Županji – mišljenje je Kreše Poletija, trenera Slavonije.

Rezultati 26. kola : Vuteks Sloga - Slavonija 2:4, Đakovo Croatia - Borac 4:1, Slavija - NAŠK 0:0, Sloga - Valpovka 0:2, Čepin - Darda 0:0, Graničar - Svačić 1:0, Bedem - Oriolik 2:3, Omladinac - Kutjevo 0:2.

U 27. kolu, u subotu, 13. 05. 2023. u 17,30 sati sastaju se Slavonija - Sloga, Čepin - Đakovo Croatia, Darda - Omladinac, Valpovka - Slavija i NAŠK - Bedem dok će u nedjelju, 14. 05. 2023. u 17,30 sati igrati Kutjevo - Vuteks Sloga i Svačić - Borac. 

 

 

(sportalo.hr)

Pročitano 418 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 10 Svi 2023 08:05