Ponedjeljak, 15 Svi 2023 08:26

Slavonija pobijedila Slogu (NG) u 27. kolu 3. Nogometne lige - Istok

POŽEGA - Slavonija ne posustaje u lovu na graničar danas su na svom terenu sa sigurnih 2:0 bili bolji od susjeda iz Nove Gradiške. S obzirom na malonogometna obveze u kvalifikacijama za prvu ligu gosti su bili značajna oslabljeni pa je samim tim i pobjeda Slavonije bila očekivana. Kao i obično prvo ime Požežana bio je Matej Martinović koji je u prvom dijelu sa bijele točke donio prednost Slavoniji koju je u nastavku u mirnu pobjedu pretvorio Alen Jagodić

Čestitke svim akterima današnje utakmice a posebno mojim igračima. Gosti su danas bili dosta oslabljenih pa su se odlučili manje-više isključivo na obranu i čekanje nekakve naše greške iz koje bi nam zaprijetili. Imali smo dosta prilika, pogodili i gredu već u prvoj minuti ali do tog gola je bilo i dosta muke. U drugom poluvremenu je bilo jako teško igrati jer se spustila jaka kiša teren je se natopio vodom i nije bilo lako nikome na terenu. Sve u svemu teška ali zaslužena pobjeda za nas. Sutra naši juniori igraju za naslov prvaka pa smo morali voditi računa i o tome da njih malo odmorimo a nakon toga okrećemo se gostovanju u Pleternici koje sigurno neće biti lako za nas no pokušat ćemo se dobro pripremiti i nastaviti sa dobrim rezultatima – izjavio je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Zaslužena pobjeda domaćina, mi sa skraćenim rosterom nismo mogli napraviti ništa više po teškom terenu natopljenog kišom. Svaka čast mojim igračima koji su danas išli na utakmicu na poštenom pristupu i velikoj borbenosti – rekao nam je Miroslav Pavišić, trener Sloge.

Rezultati 27. kola : Slavonija - Sloga 2:0, Čepin - Đakovo Croatia 2:1, Darda - Omladinac 3:1, Valpovka - Slavija 3:0, NAŠK - Bedem 2:1, Oriolik - Graničar 1:2, Kutjevo - Vuteks Sloga 8:2, Svačić - Borac 1:2.

U 28. kolu, u subotu, 20. 05. 2023. u 17,30 sati sastaju se Đakovo Croatia - Svačić, Borac - Oriolik i Vuteks Sloga - Darda dok će u nedjelju, 21. 04. 2023. u 17,30 sati igrati Graničar - NAŠK, Bedem - Valpovka i Omladinac - Čepin. 

Dogovorom klubova Slavija i Slavonija će svoj susret 28. kola odigrati u petak, 19. 05. 2023. s početkom u 17,30 sati na pleterničkom stadionu Stjepan Zdenko Šivo. U isto vrijeme igra će se u Novoj Gradišci i utakmica Sloga - Kutjevo. 

(sportalo.hr

Pročitano 305 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 16 Svi 2023 09:54