Ponedjeljak, 04 Rujan 2023 09:04

Slavonija poražena na gostovanju kod Đakovo Croatie u 3. kolu 3. NL - Istok

ĐAKOVO - Lijepo vrijeme, važna utakmica za Đakovo Croatiu i aktualni prvak vrlo su lijepo popunili tribine na Pazarištu pa su uz odličan teren igrači imali odlične uvjete za igranje nogometa. I iskoristili su ga, bila je to vrlo dobra nogometna predstava iz koje su kao pobjednici izašli domaći nogometaši. Povelo je Đakovo u desetoj minuti golom Filipa Milića, a na odmor se otišlo u rezultatskom egalu nakon što je u 22. minuti Ivan Antunović prekinuo golgeterski post Plavih s Orljave. Odluka je pala u 85. minuti kada je Luiz Moises s bijele točke pogodio za novo vodstvo i pobjedu Gavranove momčadi. 

Odlična utakmica opet danas u Đakovu, ali ovaj puta slavimo mi. Čestitke mojim momcima na disciplini, agresivnosti i zasluženoj pobjedi na kraju. Prvo poluvrijeme s puno dobrih prilika na obje strane, dok drugo puno tvrde s obje strane i ovaj puta u završnici ipak pogađamo ‘elver’. Čestitke naravno i gostima na korektnosti i dobroj igri, te im želim puno bolje rezultate, jer kvalitetom to sigurno zaslužuju. Mi se već okrećemo slijedećem gostovanju uz nadu u dobar rezultat iz gostiju – komentar je Ivice Gavrana, trenera Đakova.

Čestitke Đakovu, čestitke i mojim igračima što su izdržali i prilično grubu igru domaćina. Imali smo kod 1:1 prečku i dvije mrtve šanse, nismo ih iskoristili i onda dobijemo gol iz takvog penala kojeg je najbolje da ne komentiram. Igramo dobro u polju, stvaramo šanse ali jednostavno ne možemo zabiti, mora i ovaj period proći, moramo se poklopiti po ušima i raditi još više. Zahvaljujem Đakovu na gostoprimstvu, brzo će druga polusezona pa se vidimo i u Požegi, znat ćemo uzvratiti – izjavio je Krešo Poleti, trener Slavonije.

U 4. kolu, u subotu, 09. 09. 2023. u 17,00 sati Slavonija je domaćin Čepinu, a u isto vrijeme igrat će i Valpovka - Sloga, Vuteks Sloga - NAŠK i Borac - Slavija. U nedjelju, 10. 09. 2023. u 17,00 sati igrat će Tomislav (C) - Đakovo Croatia, Kutjevo - Svačić, Tomislav (DA) - Oriolik i Graničar - Bedem. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 534 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Rujan 2023 09:16