Ponedjeljak, 18 Rujan 2023 08:11

Slavonija poražena na gostovanju kod Sloge u Novoj Gradiški u 5. kolu 3. Nogometne lige - Istok

NOVA GRADIŠKA - Prva pobjeda Sloge u ovoj sezoni, nakon što su nas malo “čudili” onim remijima, sada su se vratili svom standardnom repertoaru, poraz u gostima, pobjeda doma. Vidjet ćemo što nam spremaju za sljedeće utakmice. Slavoniji su spremili novi bolan udarac, u prvom dijelu je Nikola Tomić iskoristio nepažnju gostujuće obrane i načeo prvaka, a odmah na početku drugog poluvremena pitanje pobjednika riješio je Vinko Medvedović. 

- Danas smo odigrali jednu jako dobru utakmicu protiv odlične ekipe Slavonije. Od samog početka utakmice bili smo rastrčani, agresivni i stvorili nekoliko dobrih prilika od kojih smo jednu iskoristili. U drugom poluvremenu smo nastavili istim tempom, postigli zgoditak i napravili još nekoliko dobrih šansi koje nismo iskoristili. Mojim dečkima čestitam na velikom trudu koji su uložili, a Slavoniji želim puno sreće u sljedećim utakmicama – riječi su Miroslava Pavišića, trenera Sloge

Čestitam igračima Sloge i treneru na pobjedi, mi smo danas bili promatrači, ovako se ne osvajaju bodovi na gostovanjima. Po meni su se Sloga i Oriolik najbolje pojačali ove sezone, bili su domaćini dobri, rastrčani, više su željeli pobjedu nego mi. Nismo bili na razini, ovo nam je najlošija utakmica sezone a opet smo kod 0:0 imali zicer koji nismo iskoristili. Kad nešto i dobro napravimo ne iskoristimo, jednostavno nismo pravi, je li to posljedica neuspjeha u kvalifikacijama ili nešto drugo moramo analizirati, ne bježim od svoje odgovornosti, sjest ću s predsjednikom ovih dana i vidjeti što dalje – komentirao je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Rezultati 5. kola : Sloga - Slavonija 2:0, Slavija - Valpovka 2:4, NAŠK - Borac 1:0, Oriolik - Graničar 4:0, Đakovo Croatia - Kutjevo 7:3, Čepin - Tomislav (C) 1:1, Bedem - Vuteks Sloga 4:1, Svačić - Tomislav (DA) 2:3 

U 6. kolu, u subotu, 23. 09. 2023. s početkom u 16,30 sati sastaju se Valpovka - Slavonija, Vuteks Sloga - Oriolik, Borac - Bedem i Slavija - NAŠK. U nedelju, 24. 09. 2023. u 16,30 sati igrat će Tomislav (C) - Sloga, Tomislav (DA) - Đakovo Croatia i Graničar - Svačić. Utakmica Kutjevo - Čepin je odgođena zbog toga što Kutjevo u utorak, 26. 09. s početkom u 15,30 sati na svom stadionu igra kup protiv Osijeka.

(sportalo.hr) 

Pročitano 564 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 21 Rujan 2023 12:16