Ponedjeljak, 25 Rujan 2023 08:13

Slavonija poražena na gostovanju kod Valpovke u 6. kolu 3. Nogometne lige - Istok

VALPOVO - Valpovka puca visoko ove sezone, u miru i tišini Dražen Pavličić mijesi finu tortu, ali valja reći i da se predsjednik Barišić sa svojom upravom pobrinuo da mu osigura vrlo kvalitetne sastojke. Pao je u Parku i aktualni prvak koji i ne podsjeća na prošlosezonsku momčad, ali je svakako ekipa koju nije lako pobijediti pa u Valpovu imaju razloga za ozbiljno zadovoljstvo!

Tri pobjede u nizu, drugo mjesto, teško da je i moglo puno bolje od ovoga. Zeleni su do prednosti došli nakon točno pola sata igre kada je pogodio mladi Damjan Škorić, potvrda pobjede došla je s bijele točke, a strijelac u 89. minuti je Matej Jelić. 

Utakmica je bila dobra s obje strane, obje momčadi su se htjele nadigravati, te kad malo zastanem i razmislim, mislim da smo zasluženo pobjedili. Bili smo u pojedinim trenucima utakmice koncentriraniji i osvojili rekao bih više “drugih” lopti i ostvarili rezultatsku prednost. Isto tako moram pohvaliti igrače jer su se skupili, borili i jako dobro trčali po zahtjevnom terenu, te pokazali karakter i u nekim situacijama igrali na rezultat, protiv dobrog protivnika. Naravno trebamo nastaviti s ovakvim pristupom i radom, jer već sljedeće kolo očekuje nas teško gostovanje u Našicama – rekao nam je Dražen Pavličić, trener Valpovke.

Neće pa neće. Stvarno sam već sam sebi dosadan, previše promašujemo, ne možemo gola zabiti i ne vidim kako to riješiti osim strpljenjem. Dečki stvarno dobro treniraju, rade, stvaramo šanse na utakmicama ali ne možemo zabiti. Sve ono što smo prošle sezone lakoćom pretvarali u golove, sad jednostavno ne ulazi. Razgovarao sam i s dečkima i s predsjednikom tokom tjedna, povjerenje imamo jedni u druge, vjerujemo u to što radimo, ne zamjeramo nitko ni dečkima koji ne koriste te prilike, svi želimo isto ali jednostavno nas ne ide. Što se same utakmice tiče jedno što nije bilo dobro je vrijeme i za nas rezultat. Domaćinu sve čestitke na zasluženoj pobjedi, oni su svoju priliku iskoristili, stajali u dobrom bloku i čekali šansu za potvrdu pobjede, dobili su je kroz opravdano dosuđen penal, iskoristili i želim im puno sreće u nastavku sezone, dobra su i jako korektna ekipa. Kako sam rekao, možemo samo nastaviti ovako raditi i nadati se da će nam realizacija u sljedećim utakmicama biti onakva kakvu očekujemo – riječi su Kreše Poletija, trenera Slavonije.

Rezultati 6. kola : Valpovka - Slavonija 2:0, Vuteks Sloga - Oriolik 3:0, Borac - Bedem 1:0, Slavija - NAŠK 2:4, Tomislav (C) - Sloga 2:2, Tomislav (DA) - Đakovo Croatia 2:1, Graničar - Svačić 0:2. Kutjevo : Čepin - odgođeno. 

U 7. kolu, u subotu, 30. 09. 2023. s početkom u 16,00 sati sastaju se Slavonija - Tomislav (C), NAŠK - Valpovka, Oriolik - Borac, Đakovo Croatia - Graničar, Čepin - Tomislav (DA) i Sloga - Kutjevo. U nedjelju, 01. 10. 2023. u 16,00 sati igrat će Bedem - Slavija i Svačić - Vuteks Sloga. 

 

(sportalo.hr) 

Pročitano 528 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Rujan 2023 11:53