Srijeda, 27 Rujan 2023 07:53

Pozivaju se zainteresirani polaznici na tečaj za stjecanje zvanja "nogometni sudac – pripravnik"

POŽEGA - Zbor nogometnih sudaca Nogometnog saveza Požeško slavonske županije organizira tečaj za zvanje nogometnog suca. Pozivaju se sve zainteresirane ženske i muške osobe kao i bivše te aktivne nogometašice i nogometaše, ali i sve ostale da se prijave na tečaj za stjecanje zvanja nogometni sudac – pripravnik.

Na tečaj se mogu prijaviti osobe koje u vrijeme prijavljivanja nisu mlađe od 16 godina niti starije od 35 godina. Na tečaju se kandidati upoznaju s Pravilima nogometne igre i ulozi suca u nogometnim utakmicama te na kraju polažu praktični dio ispita na nogometnoj utakmici.

Planirani početak tečaja je sredinom mjeseca listopada, a održavat će se u popodnevnim ili večernjim satima. Rok za prijavu je do 10. listopada, a sam tečaj je besplatan – poručuju iz Zbora nogometnih sudaca Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije.

Svi zainteresirani za pohađanje tečaja mogu se javiti na broj mobitela 099/581-1559 ili na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Pročitano 846 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Rujan 2023 11:07