Ponedjeljak, 02 Listopad 2023 07:26

Slavonija pobijedila Tomislav (Cerna) u 7. kolu 3. Nogometne lige - Istok

POŽEGA - Pobjeda Slavonije koja budi nadu njihovim navijačima da su barem na domaćem terenu uhvatili formu, druga u nizu pa sa šest bodova stvari ipak izgledaju malo pristojnije. A igra u prvom poluvremenu je bila sve samo ne pristojna za aktualnog prvaka.

Gosti iz Cerne su već u petoj minuti preko Luke Kalaice iskoristili smušenost domaće obrane i došli do prednosti. Do odmora bezuspješni pokušaji Poletijeve momčadi, no u nastavku stvari u svoje ruke uzima Ivan Antunović, dva nebeska skoka i dva gola za preokret, dok je u samoj završnici pobjedu zapečatio mladi i talentirani Tvrtko Janković.

Čestitam svojim dečkima na pobjedi, stvarno im nije bilo lako nakon svih ovih nesreća u posljednje vrijeme. Prvo poluvrijeme smo bili loši, nismo došli na utakmicu, no u nastavku su pokazali da vrijede, da imaju karakter u što uopće nisam sumnjao. Gosti su se došli braniti, iskoristili su našu grešku i rano došli do vodstva, to su uspjeli braniti dosta dobro, no kad smo u drugom poluvremenu tako orijentiranoj ekipi zabili tri komada znači da smo to odradili stvarno jako dobro. Nadam se da će ovo biti točka nakon koje će se stvari konačno pokrenuti u smjeru kojeg mi želimo, čestitke svim dečkima, a posebno našem Tvrtku koji je postigao svoj prvijenac za seniore, dečko odlično radi i stvarno zaslužuje priliku u prvoj momčadi – za Sportalo je rekao Krešo Poleti, trener Slavonije.

Čestitam domaćinu; danas nas je pobijedio na osnovu individualne kvalitete Antunovića. Dva centaršuta s poludistance i to je to. Nevjerojatno kako primamo takve golove, a to se ponavlja iz kola u kolo. Utakmicu smo trebali riješiti u prvom poluvremenu kada smo pri rezultatu 0:1 imali matnu situaciju da odemo na 0:2 – izjavio je trener Tomislava Nikica Bartulović.

Rezultati 7. kola : Slavonija - Tomislav (C) 3:1, NAŠK - Valpovka 2:1, Oriolik - Borac 1:1, Đakovo Croatia - Graničar 5:1, Čepin - Tomislav (DA) 3:1, Sloga - Kutjevo 1:0, Bedem - Slavija 3:0, Svačić - Vuteks Sloga 3:1

U 8. kolu, u subotu, 07. 10. 2023. u 15,00 sati sastaju se Valpovka - Tomislav (C), Vuteks Sloga - Đakovo Croatia, Borac - Svačić, Slavija - Oriolik i NAŠK - Bedem. U nedjelju, 08. 10. 2023. u 15,00 sati igrat će Kutjevo - Slavonija, Tomislav (DA) - Sloga i Graničar - Čepin. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 622 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Listopad 2023 10:54