Ponedjeljak, 02 Listopad 2023 07:28

Mihaljevačka Croatia osvojila sva 3 boda na gostovanju kod Dobrovca u 7. kolu 1. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 7. kola 1. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske.Subotnji raspored donio nam je 2 susreta u kojem su snage odmjerili Dinama i Kaptol te Dobrovac i Croatia. 

DINAMO (RAJSAVAC) – KAPTOL 2:5

Dinamo i Kaptol odigrali su vrlo zanimljiv susret u kojem su gosti upisali pobjedu. Znali su puleni Mileta Pavelića da se u Rajsavcu teško dolazi do bodova, ali zahvaljujući odličnoj realizaciji u prvom dijelu pobjednik je već tada bio odlučen. U nastavku utakmice domaćin je dao nekakve naznake preokreta, no petim pogotkom sve je na kraju bio riješeno.

- Čestitke Kaptolu na pobjedi. Danas smo prvo igrali protiv sebe što govori i rezutat. Od 0:4 drugo smo dobili 2:1 i promašili u cijeloj utakmici 4 do 5 lijepih prilika i upisali prvi domaći poraz. Moram čestitati sudcu pa neka me kazne. Moj napadač prolazi gostujućeg u kontaktu, sudac svira faul u napadu kod 0:1 umjesto penala. Bravo majstore. – komentar je Zlatka Botičkog.

- Čestitam svojim dečkima na pobjedi. Prvo poluvrijeme smo zabili sve što smo opalili prema golu. Domaćin je imao tri dobre šanse koje nije iskoristio. Drugo poluvrijeme privodimo utakmicu rutinski kraju. Čestitam svim akterima današnje utakmice na fer i korektnom ponašanju. – dodao je Mile Pavelić.

DOBROVAC – CROATIA (MIHALJEVCI) 0:2

Croatia je pokazala zašto se prošle sezone okitila titulom prvaka. Premda su nedavno ostali bez trenera, odigrali su vrhunsku partiju i zasluženo odnijeli 3 boda iz Dobrovca. Poljaković je u 36. minuti doveo goste u prednost, a istu tu prednost u drugom dijelu povećao je Kahanek za ludo slavlje i veselje za sve navijače i simpatizere Croatie.

U nedjelju je kompletirano 7. kolo 1. ŽNL PSŽ u kojem smo vidjeli tri pobjede domaćina i samo jednu pobjedu gostiju. 

GRAŠEVINA (VETOVO) – GRANIČAR (ZAGRAĐE) 2:0

U Vetovu su se alarmne lampice krenule palit nakon prvih 6 kola. Naime ekipa Graševina upisala je samo jedan bod, no određene promjene u klubu donijele su plodove. Domaći su suvereno uzeli 3 boda uz veliki trud, zalaganje, ali prije svega i nogometno znanje. Strijelci za domaće bili su Soldo i Šaur.

- Dobra utakmica , nakon promjena koje je uprava odradila upisali smo prvu ovosezonsku pobjedu. Čestitam ekipi Zagrađa na korektnoj utakmici. Mi smo pokazali da ipak nismo zaboravili igrati nogomet, a što je najvažnije nismo izgubili motiv i vjeru u pobjedu. Čestitam momcima na htijenju, volji želji i borbenosti tako samo nastavite. – izjava je Daria Pažina.

- Nažalost ono što smo upozoravali cijeli tjedan to se i dogodilo. Mi smo utakmicu sa Graševinom izgubili prošli ponedjeljak. Razmišljanje lako ćemo nikad nije donijelo ništa dobroga. Zaslužena pobjeda domaćina, moji dečki nisu složili jedno dodavanje, nismo uputili udarac u okvir gola. Može nas sve skupa biti sramota ,nije problem izgubiti, ali pristup…nismo došli niti odraditi utakmicu, već smo se samo pojavili. Velika opomena pred lokalni derbi koji nas očekuje sljedeći vikend protiv odlične ekipe Buka koju predvodi Josip Jakovljević. – rekao je Marko Krmpotić.

BSK BUK – OMLADINAC (ČAGLIN) 3:0

BSK BUK igra odlično ove sezone, a to je pokazao i u ovoj utakmici. Puleni Jakova Jakovljevića većim dijelom kontrolirali su utakmicu, ali gost je znao opasno prijetiti, međutim nije realizirao šanse koje su imali. Na predah su domaći otišli sa pogotkom prednosti, da bi u drugom dijelu Jakovljević i Jelić potvrdili pobjedu.

- Čestitao bi prije svega svojoj ekipi na zasluženoj pobjedi, ma da je ekipa Čaglina kod 1:0 za nas imala šansu da poravna rezultat. Imali smo dosta veliki broj izostanaka, ali uspjeli smo se nekako pokrpati i dečkima svaka čast što su iznesli današnju utakmicu. Idemo dalje nova utakmica i nova borba s brojem igrača, ali takav je nogomet ove polusezone za nas i moramo se prilagoditi tome. Čestitam i ekipi Čaglina na fer i korektnoj utakmici. – riječi su Josipa Jakovljevića.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC (BRODSKI DRENOVAC) – SLAVEN (GRADAC) 4:2

Hrvatski Dragovoljac uzeo je bitna 3 boda na domaćem terenu i na taj način produbio bodovnu krizu Slavena.

- Odigrali smo jednu čvrstu, mušku utakmicu i upisali tri nova boda koja će nam dati vjetar u leđa u daljnjem natjecanju. Pohvale gostima koji su pokazali da su jedna odlična ekipa i bit će svima neugodan protivnik. Sve pohvale mojim momcima, idemo utakmicu po utakmicu i vrijedno skupljamo bodove. Idući vikend idemo u Čaglin i nadamo se pozitivnom rezultatu! – rekao je Anto Obućina.

MLADOST (PAVLOVCI) – KUZMICA 0:1

Kuzmica je u Pavlovcima došla do zaslužena 3 boda. Premda je utakmice bila dosta izjednačena, gosti su bili ipak malo konkretniji, a čovjek odluke bio je Ante Barišić koji je u 38. minuti doveo svoju ekipu u vodstvo, a ispostavilo se na kraju kao vodstvo koje će donijeti 3 boda.

- Bila je to jedna od onih utakmica poslije koje se nema što reći. Čestitamo ekipi NK Kuzmice na pobjedi. – rekao je Pero Vidović.

- Možda smo danas bili bolji točno za taj jedan gol. Utakmica je bila izjednačena, no ipak smo mi mogli drugo poluvrijeme privesti utakmicu ranije kraju. Bili smo šeprtljavi u završnici, ali srećom nas to nije koštalo bodova. Ekipi iz Pavlovaca hvala na gostoprimstvu i sretno im u nastavku prvenstva. – izjavio je Tomislav Banožić.

U 8. kolu, u subotu, 07. 10. 2023. u 15,45 sati sastaju se Dinamo - Dobrovac dok će u nedjelju, 08. 10. 2023. u 15,45 sati igrati Kaptol - Kuzmica, Slaven - Mladost, Omladinac - Hrvatski dragovoljac, Graničar - BSK Buk i Croatia - Graševina. 

(sportalo.hr)

Pročitano 583 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Listopad 2023 10:53