Ponedjeljak, 16 Listopad 2023 08:07

Slavonija pobijedila Tomislav (Donji Andrijevci) u 9. kolu 3. Nogometne lige - Istok

POŽEGA -  Slavonija se vratila, trećom pobjedom u nizu možemo reći da su veliku krizu ostavili iza sebe, dok treće kolo bez pobjede definitivno označava da je ona na snazi u Donjim Andrijevcima. Poletijeva momčad došla je do prednosti u 15. minuti kada je Martin Šubara snažnim udarcem svladao Ličanina.

Kada je u 21. minuti Matej Martinović zabio za 2:0 činilo se da utakmica ide ka mirnim vodama, no u završnici prvog poluvremena David Radman smanjuje i donosi neizvjesnost. Ona je nestala u 78. minuti kada mladi Tvrtko Janković zabija za 3:1 i tako donosi Slavoniji pobjedu a treneru Poletiju još jednu konkretnu potvrdu da na njega može ozbiljno računati unatoč mladim godinama. 

– Mislim da smo potpuno zasluženo pobijedili, od početka smo bili bolja momčad, osim golova imali smo još nekoliko dobrih situacija, šteta što ranije nismo riješili pitanje pobjednika. Čestitke mojim dečkima na odličnom pristupu, borbi, trci ali i igri, protiv jako dobrog i iskusnog protivnika odigrali su izvrsno. Idemo dalje raditi, sada je puno ugodnije, ali angažman mora biti isti kao i do sada na svakom treningu – izjavio je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Čestitam Slavoniji na pobjedi. Iz naše tri greške dobili smo golove – rekao nam je trener gostiju Bernard Brnjić.

Rezultati 9. kola : Slavonija - Tomislav (DA) 3:1, Đakovo Croatia - Borac 3:0, Čepin - Vuteks Sloga 1:3, Sloga - Graničar 4:0, Bedem - Valpovka 3:0, Svačić - Slavija 0:1, Tomislav (C) - Kutjevo 3:0. Oriolik - NAŠK odgođeno.  

U 10. kolu, u subotu, 21. 10. 2023. u 15,00 sati sastaju se Valpovka - Kutjevo, Vuteks Sloga - Sloga, Borac - Čepin, Slavija - Đakovo Croatia i NAŠK - Svačić dok će u nedjelju, 22. 10. 2023. u 15,00 sati igrati Tomislav (DA) - Tomislav (C), Graničar - Slavonija i Bedem - Oriolik. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 273 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 16 Listopad 2023 12:40