Četvrtak, 26 Listopad 2023 10:05

Juniori Slavonije pobijedili Cibaliu (Vinkovci) i plasirali se u finale regionalnog kupa

POŽEGA - Na igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru juniori Nogometnog kluba Slavonija su jučer protiv HNK Cibalia (Vinkovci) odigrali polufinalnu utakmicu Kupa nogometnog Središta Osijek. Požežani su bili bolji i slavili rezultatom 2:0 (1:0).

Slavoniju je u vodstvo u 19. minuti doveo Luka Obućina kada je dobro ispratio jednu akciju do kraja, a pobjedu je u 62. minuti potvrdio solo akcijom Lovro Matoš koji je izlazno kadetsko godište.  Tako su juniori Slavonije uzvratili Cibaliji za poraz u kvalifikacijama za 1. HNL juniora kada su Vinkovčani 14. lipnja u Slavonskom Brodu slavili nakon jedanaesteraca. 

Prije Cibalie juniori Slavonije su u četvrtfinalu pobijedili Slogu u Novoj Gradišci (18. listopada) rezultatom 0:3 

U drugom polufinalu u Županji je jučer Graničar poražen od Osijeka rezultatom 0:4 (0:0). Finale kupa regije igrat će se u srijedu, 08. studenog, a mjesto odigravanja još nije poznato. Oba finalista nastavit će natjecanje u Hrvatskom nogometnog kupu. 

Polufinale regionalnog kupa jučer su igrali i stariji pioniri Slavonije koji su na igralištu s umjetnom travom u Požegi poraženi od Osijeka rezultatom 0:4 (0:4). U četvrtfinalu su pioniri Slavonije u Požegi (18. listopada) uvjerljivo pobijedili Oriolik (Oriovac) rezultatom 11:0 (6:0). U drugom polufinalu Hypo Limač je u Osijeku poražen od Cibalie rezultatom 1:2 (0:1). 

Kadeti Slavonije poraženi su u četvrtfinalu na gostovanju u Slavonskom Brodu (18. listopada) od Marsonie rezultatom 3:0 (1:0). 

Pročitano 389 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Listopad 2023 20:19