Ponedjeljak, 30 Listopad 2023 08:08

Slavonija odigrala neodlučeno s Vuteks Slogom (Vukovar) u 11. kolu 3. Nogometne lige - Istok

POŽEGA - Stala je dobra serija Slavonije, nakon četiri pobjede očekivala se i peta na domaćem terenu, no Saša Popin i društvo iz Vukovara imali su drugačije planove. Odnijeli su Vuteksovci bodove iz Čepina, minute su ih dijelile od uspjeha i u Slatiniku, bila su to dobra upozorenja Poletijevoj momčadi, no nije vrijedilo.

U samom otvaranju utakmice baš je iskusni Popin donio vodstvo Vuteksu već u šestoj minuti, bio je to nagovještaj problema za domaće koji se ipak vraćaju na vrijeme, u 18. minuti mladi Ante Novak zabija svoj drugi gol sezone i vraća stvari na početak. Imali su Požežani dovoljno vremena za potpuni preokret, ali nisu uspjeli pa vrijedan bod plovi na Dunav.

Nismo igrali dobro danas, nismo radili ono što smo se dogovorili, kako smo igrali tako smo i prošli. Gosti iz Vukovara su došli po bod, njega su zasluženo i uzeli i ja im na tome čestitam – izjavio je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Danas smo pružili odličnu igru protiv vrlo kvalitetne ekipe Slavonije. Brzo smo poveli i uspješno kontrolirali utakmicu, no domaćin je iz naše greške uspio izjednačiti. Cijelo drugo poluvrijeme igralo se čvrsto, stvorili smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Po prilikama i samoj igri, bili smo bliži pobjedi, ali sveukupno gledano, rezultat je realan. Želimo domaćoj ekipi puno sreće u nastavku takmičenja i zahvaljujemo im na izvrsnom gostoprimstvu – izjava je Vlade Karakaša, trenera Vuteksa.

Rezultati 11. kola : Slavonija - Vuteks Sloga 1:1, Oriolik - Valpovka 1:0, Đakovo Croatia - NAŠK 2:1, Čepin - Slavija 3:2, Sloga - Borac 2:0, Svačić - Bedem 0:0, Tomislav (C) - Graničar 3:4, Kutjevo - Tomislav (DA) 1:0.

U 12. kolu, u subotu, 04. 11. 2023. u 14,00 sati sastaju se Borac - Slavonija, Valpovka - Tomislav (DA), Vuteks Sloga - Tomislav (C), Slavija - Sloga, NAŠK - Čepin i Oriolik - Svačić. U nedjelju, 05. 11. 2023. u 14,00 sati igrat će Graničar - Kutjevo i Bedem - Đakovo Croatia. 

(sportalo.hr)

Pročitano 284 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Listopad 2023 14:27