Ponedjeljak, 30 Listopad 2023 08:10

Croatia (Mihaljevci) pobijedila Mladost u Pavlovcima u 11. kolu 1. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 11. kola 1. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske. Jedini susret koji se odigrao u subotu  bio je onaj na Parku u Kuzmici gdje su domaćini nakon dugo vremena ponovno okusili slast pobjede. 

KUZMICA – GRANIČAR (ZAGRAĐE) 3:2

Nakon lošijih rezultata u posljednje vrijeme igrači Kuzmice ovoga su puta pokazali karakter i dokazali da se na njih itekako može računati. Pitanje pobjednika niti u jednom trenutku nije došlo u pitanje budući da su Banožićevi puleni igrali zaista dobro. Lucović je s dva pogotka i Bulaja jednim donio Kuzmici ozbiljnu prednost koji su gosti samo ublažili pred kraj susreta. 

- Mislim da smo napokon bili pravi, puno nam znače neki igrači koji dođu s vremena na vrijeme na utakmicu. Borili smo se, svoje šanse iskoristili i iz lijepih akcija zabili golove. Gosti su na kraju s dva lijepa gola smanjili zaostatak nakon našeg pada koncentracije. Bravo za moje dečke, a gostima sretno u nastavku prvenstva. – rekao je Tomislav Banožić

- Zaslužena pobjeda domaćina. Rezultat totalno nerealan obzirom da su vodili 3:0 do 10 min prije kraja utakmice. Zahvaljujući mom vrataru rezultat nije bio veći. Zabili smo dva pogotka niti sami ne znamo kako. Čestitke na pobjedi. Suđenje odlično ,da je barem svaki puta tako. – izjavio je Marko Krmpotić.

Nakon što su dvije ekipe iz vrha doživjele poraz, samostalni lider prvenstva postao je BSK Buk koji se na najbolji način iskupio nakon poraza u zadnjem kolu. 

GRAŠEVINA (VETOVO) – KAPTOL 2:0

Graševina je definitno u uzlaznoj putanji i ako ovako nastave ostanak u ligi neće uopće doći u pitanje. Ovoga puta u Vetovu je stradala odlična ekipa Kaptola. Na poluvremenu rezultat je bio neriješen bez pogodaka da bi u drugom dijelu domaći stroj našao rješenje za pobjedu. Strijelci za pobjedu domaćina bili su Šaur i Miroslav. 

- Kao prvo moram čestitati svojim momcima na lavovskoj borbi ova dva kola stvarno su pokazali svoj karakter u koji nisam ni sumnjao. Utakmica dobra čvrsta i svakoj ekipi po poluvrijeme. Gosti su nas u početku dobro stisnuli, ali uspjeli smo se obraniti. Drugo poluvrijeme smo se malo predložili i uspjeli zabiti svoje šanse i zasluženo pobijedili. Čestitam gostima na fer i korektnoj utakmici. – izjavio je Dario Pažin.

- Domaćin je danas pokazao više želje i htijenja i na kraju zasluženo pobijedio. Mi smo prvo poluvrijeme bili bolji ali nismo uspjeli to kapitalizirati. Čestitke svim akterima današnje utakmice na fer i korektnom ponašanju. – rekao je Mile Pavelić.

BSK BUK –  DOBROVAC 6:0

Josip Jakovljević i njegova družina ni u najluđim snovima nisu razmišljali da će ovaj derbi dobiti teniskim rezultatom sa čistom mrežom. Domaćin je u ovoj utakmici bio apsolutno nadmoćan, dok su gosti iz Dobrovca bili samo promatrači. Veliki problem sa BSK bit će možebitna prijava za Josipa Jakovljevića budući da je koristio petarde u vrijeme van Božića i Nove godine. Šalu na stranu, mastralna partija vođe ove ekipe!

- Što reci nakon ovakve utakmice, osim čestitati mojim igračima na pobjedi. Ozbiljan pristup i visoka koncentracija u igri je bila ključna, jer smo mislili samo na igru. Sljedeće kolo opet smo domaćini i idemo opet probati doći do tri boda. Ekipi Dobrovca hvala na fer i korektnoj utakmici i sretno im dalje. – rekao je slavodobitno Josip Jakovljević.

- Zaslužena pobjeda domaćina. Derbi nije bio derbi jer je samo jedna ekipa igrala. Mi umjesto da idemo hrabri i kompletni na najvažniju utakmicu mi sami sebe pokopamo. Vrlo neozbiljno!! Igrači koji su došli i igrali dali su sve od sebe u ovom trenutku najviše sto su mogli. Nažalost to je tako. Glavu gore dečki jer nije smak svijeta. Na nama je da priberemo glave i odradimo ova dva kola najbolje što znamo. Čestitam domaćinu još jednom na pobjedi. – riječi su Tomislava Kužileka.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC (DRENOVAC) – DINAMO (RAJSAVAC) 2:2

Domaćin je u Drenovcu imao pobjedu u svojim nogama, ali odlični gosti iz Rajsavca nisu se htjeli vraćati kući praznih ruku. Premda su domaći sa puta vodili, Dinamo se dva puta vraćao, a posljednji puta i sa igračem manje. Na kraju svakom po bod, možda i najrealnije.

- Tražili smo danas tri boda, imali dva puta vodstvo, igrača više kod 2:1 da bi gosti izjednačili i osvojili bod. Utakmica sa dva crvena kartona, ali ipak korektna i najrealnije svakome po bod. Čestitke mojim momcima i glavu gore, ne bude uvijek kako želimo. Moramo učiti na greškama i greške ispravljati. Okrećemo se Dobrovcu i biti još bolji da upišemo tri boda. – jasno je zaključio Ante Obućina.

MLADOST (PAVLOVCI) – CROATIA (MIHALJEVCI) 0:2

Kriza se u redovima Mladosti prodobila i ovoga vikenda. Premda su domaćini pokazali volju i htjenje Croatia je ovoga puta bila kvalitetom bolja momčad i zasluženo uzela tri boda. Kahanek i Škoda majstorkim potezima riješili su pitanje pobjednika i tri boda odnijela u Mihaljevce.

- Bila je to utakmica sa bezbroj prekida u korist gosta i to u zoni šuta. Iz tih prekida gosti su riješili utakmicu sa dva euro gola. – izjavio je Pero Vidović trener NK Mladosti.

SLAVEN (GRADAC) – OMLADINAC (ČAGLIN) 1:0

Slaven je došao do pobjede u posljednjim minutama susreta protiv oslabljenog gosta iz Čaglina.

- 90 minuta s igračem manje. Ne iskoristimo 5 šansi i dobijemo gol u 93 minuti. Čestitam svim sudionicima na današnjoj utakmici. – komentar je Tomislava Topalovića.

U 12. kolu, u subotu, 04. 11. 2023. s početkom u 16,15 sati sastaju se Kuzmica - Croatia dok će u nedjelju, 05. 11. 2023. u 14,15 sati igrati Kaptol - Omladinac, Slaven - Graničar, Mladost - Dinamo, Hrvatski dragovoljac - Dobrovac i BSK Buk - Graševina. 

(sportalo.hr)

Pročitano 253 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Listopad 2023 13:15