Ponedjeljak, 06 Studeni 2023 11:56

Slavonija odigrala neodlučeno na gostovanju kod Borca (Kneževi Vinogradi) u 12. kolu 3. NL - Istok

KNEŽEVI VINOGRADI - Tvrd derbi obilježio je mladi Tvrtko Janković koji je svojim novim golom donio Slavoniji važan bod u gostima. U prvom dijelu Ivan Antunović je zapucao penal, obranio mu ga je Nemanja Poznanović. I vodstvo Borca djelo je mladića Domagoja Balatinca, zapravo je ova utakmica bila pravi festival mladosti, kod domaćina šestorica, a kod gostiju petorica “bonus” igrača!

Pa i nisu ni jedni zaslužili izgubiti! “Pohvale” svakako zaslužuje delegat utakmice koji se svojski potrudio odraditi svoj posao i u zapažanje unio čitave dvije rečenice, obje je bez ustručavanja mogao unijeti i iz udobnosti svog doma. 

Teška utakmica protiv jako dobre Slavonije, nikako ne smijemo biti nezadovoljni ovim bodom, ovo je ekipa koja je bila prošlogodišnji prvak. Rekao bih potpuno izjednačena igra i utakmica koja je mogla otići na bilo koju stranu. Gosti su imali jedanaesterac koji nisu iskoristili, a mi dolazimo u vodstvo u posljednjim trenutcima prvog poluvremena, ali i odmah na početku drugog poluvremena primamo gol. Šteta što nismo malo duže izdržali bez tog gola, jer bi tad sigurno bilo prostora za kontru i polukontru. Ali nikako nisam nezadovoljan s ovim ishodom utakmice – rekao je Saša Balatinac, trener Borca.

Dobra utakmica i s jedne i s druge strane, mi smo imali nešto veći posjed, promašili smo penal i dvije odlične prilike, ali na kraju realan ishod. Ove obilne kiše koje su pale zadnjih dana malo su pokvarile teren, možda je utjecalo na tečnost igre, ali svejedno mislim da je bilo dosta zanimljivo. Čestitke i mojim dečkima i domaćinu na korektnoj i dobroj partiji – komentirao je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Rezultati 12. kola : Borac - Slavonija 1:1, Valpovka - Tomislav (DA) 1:1, Vuteks Sloga - Tomislav (C) 3:0, Slavija - Sloga 3:2, NAŠK - Čepin 0:2, Oriolik - Svačić 1:0, Graničar - Kutjevo 0:1, Bedem - Đakovo Croatia 0:2.

U 13. kolu, u subotu, 11. 11. 2023. s početkom u 14,00 sati saastaju se Slavonija - Slavija, Đakovo Croatia - Oriolik, Čepin - Bedem i Sloga - NAŠK dok će u nedjelju, 12. 11. 2023. u 14,00 sati igrati Kutjevo - Vuteks Sloga, Svačić - Valpovka, Tomislav (C)  - Borac i Tomislav (DA) - Graničar. 

Prije toga će se u srijedu, 08. 11. 2023. s početkom u 14,00 sati odigrati zaostala utakmica 6. kola između Kutjeva i Čepina. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 226 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Studeni 2023 12:52