Srijeda, 06 Prosinac 2023 23:42

Tužna vijest - preminuo Marko Dumančić, dugogodišnji igrač i tajnik Nogometnog kluba "Dinamo" Vidovci - Dervišaga

VIDOVCI - U 46. godini života u svom obiteljskom domu u Vidovcima danas je iznenada preminuo Marko Dumančić, dugogodišnji sportski radnik, nogometaš i tajnik Nogometnog kluba Dinamo Vidovci - Dervišaga.

Marko je rođen 28. 08. 1978. u Požegi, a cijeli nogometni put vodio ga je kroz njegov Dinamo gdje je igrao od malih nogu, prošavši sve kategorije u omladinskom pogonu da bi dugi niz godina igrao za prvu momčad, a kasnije i za veterane kluba. Po završetku aktivne igračke karijere uz klub je ostao vezan kao tajnik u nekoliko mandata i član uprave. 

Završio je Ekonomski fakultet u Osijeku, a bio je dugogodišnji djelatnik Hrvatske gospodarske komore odnosno Županijske komore u Požegi gdje je bio poslovni tajnikTakođer je predavao i na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi gdje je bio i član Gospodarskog vijeća - savjetodavnog tijela za gospodarske teme i stvaranje bolje sinergije s poduzetnicima Požeško-slavonske županije

Iza Marka ostala je supruga Mirjana i trinaestogodišnji sin Matija koji je član kategorije starijih pionira vidovačkog Dinama koja se natječe u 1. Kvalitetnoj ligi regije Slavonije i Baranje. 

Sahrana je u petak, 08. prosinca u 14,00 sati na mjesnom groblju u Vidovcima. Požeški športski savez i ovim putem izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima našeg Marka. 

Pročitano 2344 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Prosinac 2023 16:08