Subota, 03 Veljača 2024 12:48

Slavonija u pripremnom susretu odigrala neodlučeno, 1:1 protiv Kutjeva

POŽEGA - Na igralištu s umjetnom travom u Požegi danas s početkom u 10,00 sati odigrana je pripremna utakmica između domaće Slavonije i Kutjeva. Susret je završio 1:1 (0:0), a oba pogotka postignuta su iz kaznenih udaraca koje je dosudio sudac Oliver Hrmić. 

Slavonija je povela u 70. minuti iz jedanaesterca kojeg je sigurno izveo Alen Jagodić dok je Kutjevo izjednačilo u 76. kada je kazneni udarac u pogodak pretvorio Ivan Bandalo. Gledatelji su mogli vidjeti zanimljiv susret s mnogo prilika na obje strane i uz dva crvena kartona. 

Nogometašima Slavonije to je bila druga pripremna utakmica nakon što su prošle subote u Požegi uvjerljivo svladali pleterničku Slaviju rezultatom 6-0 (Martin Šubara, Ante Novak, Ivan Antunović, Matej Martinović, Josip Dupor i Tvrtko Janković). 

Tijekom narednog tjedna na igralištu Slavonije bit će postavljen kamen temeljac buduće zapadne tribine čime će se na svečani način obilježiti početak radova na izgradnji novog stadiona požeškog kluba.

Nogometaši Slavonije će nakon toga tri dana (09. - 11. veljače) provesti na mini pripremama na Omanovcu kod Pakraca za vrijeme kojih će igrači trenera Kreše Poletija i pomoćnika Krešimira Čuljka odigrati i dva pripremna susreta. U subotu 10. veljače odigrat će pripremnu utakmicu u Lipiku protiv Lipika 1925, a u nedjelju, 11. veljače u Pakracu protiv domaćeg Hajduka.

Generalka za prvenstvo će kao i u ljetnim pripremama biti ogled protiv Valpovke (Valpovo) u subotu, 17. veljače, ali ovaj puta u Požegi.

Natjecanje u 3. HNL - Istok kreće 24. veljače kada će Slavonija u sklopu 16.kola ugostiti Oriolik (Oriovac), a ta utakmica će se igrati na igralištu Nogometnog kluba Požega s početkom u 14,30 sati.

 

(Foto : Marko Karačić / NK Kutjevo) 

 

Pročitano 416 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 04 Veljača 2024 08:00