Ponedjeljak, 05 Veljača 2024 07:30

Održana 28. "Lipljanska noć", tradicionalna zabava Nogometnog kluba "Lipa" Stara Lipa

NOVA LIPA - U sali na Novoj Lipi u subotu, 03. veljače 2024. održana je tradicionalna zabavno-glazbena priredba 28. „Lipljanska noć“. Riječ je o tradicionalnom druženju članova, igrača i simpatizera Nogometnog kluba "Lipa" iz Stare Lipe. 

 - "Tradicija zabave je duga, srce mi je puno, ponosan sam na igrače i sve vas, hvala na odazivu i potpori posebno Gradu Požegi i Požeškom športskom savezu, a za ovo su zaslužne generacije kluba prije nas" – istakao je na početku večeri Hrvoje Mijatović, mladi predsjednik koji je i aktivni igrač kluba sa igrališta Ritki gaj. 

Za posjetitelje je organizirana bogata tombola za koju je klub pripremio niz vrijednih nagrada koje su domaćinima osigurali sponzori i prijatelji. Za dobru zabavu zaduženi je bio Tamburaški sastav "De Gotho" iz Kutjeva pod vodstvom Mihaela Ribičića. Uz pjesmu i ples tradicionalno druženje potrajalo je do dugo u noć, a 220 posjetitelja među kojima su bili članovi uprave, igrači sa svojim obiteljima, prijatelji i sponzori kluba kao i gosti, zadovoljni su se vratili svojim kućama.  Predstavnik Požeškog športskog saveza bio je glavni tajnik Željko Mitrović. 

Ovom priredbom počelo je i svečano obilježavanje 50 godina od osnutka Nogometnog kluba Lipa Stara Lipa (1974. - 2024.).

Nogometni klub Lipa se nakon prvog dijela sezone 2. Županijske nogometne lige nalazi na 3. mjestu sa 17 osvojenih bodova (5 pobjeda, 2 remija, 2 poraza). Prvenstvo 2. ŽNL će se nastaviti krajem ožujka, a u 10. kolu sastaju se Lipa - Slavonija, Sulkovci - Parasan, Dinamo - BSK, Sloga - Graničar i Eminovci - Croatia.

 

Foto : pozega.eu

Pročitano 258 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Veljača 2024 18:37