Petak, 09 Veljača 2024 09:30

Mihaljevačka Croatia u drugom pripremnom ogledu na svom Grabovcu pobijedila međužupanijskog ligaša Papuk (Velika)

MIHALJEVCI - Nogometaši Croatie su u nedjelju, 04. veljače na svom stadionu Grabovac odigrali drugu pripremnu utakmicu, a protivnik im je bio NK Papuk (Velika), član Međužupanijske nogometne lige Slavonski / Brod koji je prvi dio sezone završio na 5. mjestu. 

Nakon što su u prvom pripremnom susretu tjedan dana ranije na svom terenu svladali Dinamo (Vidovci) rezultatom 1:0, Mihaljevčani su pobijedili i drugog suparnika iz višeg ranga i to rezultatom 2:1. Strijelci za "Bijele s Grabovca"" bili su  Josip Škoda i Ivan Stanić. U ovoj utakmici za Croatiu je prvi put nastupio Bruno Raguž, mladi igrač koji je kao pojačanje došao iz vidovačkog Dinama. 

Momčad trenera Gorana Vrgoča u nedjelju, 11. veljače gostuju u Tisovcu kod imenjaka Croatie koja se natječe u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Brodsko-posavskoj. Nakon toga u Mihaljevcima će gostovati županijski drugoligaš Sloga Trenkovo (nedjelja, 18. 02), a potom ponovo i vidovački Dinamo (25. 02.).

U nedjelju, 03. ožujka, na rasporedu su utakmice  1. kola Županijskog nogometnog kupa, a to bi trebala biti i generalka za prvenstvo koje se nastavlja 10. ožujka (15,30 sati) utakmicama 14 kola.

Parovi prvog proljetnog kola su : Omladinac - Croatia, Kaptol - Graničar, Slaven - Dinamo, Kuzmica - Dobrovac, Mladost - Graševina i Hrvatski dragovoljac - BSK Buk. U drugom dijelu sezone odigrat će se ukupno 14 kola, od toga 9 kola drugog dijela prvenstva i 5 kola doigravanja.

Croatia je prvi dio sezone završila na trećem mjestu sa 27 bodova (8 pobjeda, 3 remija, 2 poraza) koliko imaju i jesenski prvak BSK Buk te drugoplasirani Kaptol.

Pročitano 319 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Veljača 2024 12:37