Utorak, 27 Veljača 2024 08:08

Nogometaši Parasana (Golobrdci) počeli pripreme za nastavak prvenstva 2. Županijske nogometne lige

GOLOBRDCI -  Nogometaši Parasana u nedjelju, 18. veljače počeli su pripreme za nastavak sezone 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske. Trener Marko Petrović na igralištu Pod selom u Golobrdcima obavio je prozivku i prvi trening s 14 igrača dok su ostali bili opravdano odsutni. 

U zimskom prijelaznom roku u klub su se vratila tri igrača. To su Nikola Franikić (Požega), Karlo Kuburdzic (Rikard Benčić Rijeka) i Goran Vidović (Sloga Trenkovo). Novi igrač je i Adam Uremović, brat povremenog reprezentativnog stopera Filipa, koji je prvotimac splitskog Hajduka, a Parasan je napustio samo Dominik Grošić koji se vratio u Slogu Trenkovo.

Nakon prvog tjedna treniranja već u nedjelju, 25. veljače odigrana je prva pripremna utakmica protiv Dinama iz Rajsavca u kojoj je momčad iz Golobrdaca poražena rezultatom 5:4 (2:0). Pogotke za Parasan postigli su kapetan Damjan Zdravković, Matej Ivanković, Nikola Franikić i Vlado Samardžija. 

U nedjelju, 03. ožujka s početkom u 15,00 sati Parasan će na svom terenu protiv Lipe (Stara Lipa) odigrati utakmicu 1. kola Županijskog nogometnog kupa. Nakon toga će u subotu, 09. ožujka gostovati u Rešetarima kod tamošnje Budućnosti. U nedjelju, 17. ožujka ponovno će protivnik biti Lipa, a u nedjelju, 24. ožujka Parasan će igrati protiv BSK-a (Biškupci).  

Parasan se nakon prvog dijela sezona nalazi na 5. mjestu sa 14 bodova (4 pobjede, 2 remija, 3 poraza). Prvenstvo 2. ŽNL se nastavlja 07. travnja utakmicama 10. kola u kojem se sastaju Sulkovci - Parasan,  Lipa - Slavonija, Dinamo - BSK, Sloga - Graničar i Eminovci - Croatia.

Pročitano 269 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Veljača 2024 08:29