Srijeda, 06 Ožujak 2024 12:11

Juniori Slavonije poraženi od Dugopolja rezultatom 0:1 u utakmici međukola Hrvatskog nogometnog kupa

KARLOVAC - Juniori požeške Slavonije jučer su na stadionu Branko Čavlović - Čavlek u Karlovcu protiv Dugopolja odigrali utakmicu međukola za plasman u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa.

Iako se Dugopolje natječe u 1. HNL juniora i u ovom susretu je bilo favorit, Požežani su odigrali dobru utakmicu ali su na kraju ipak poraženi minimalnim rezultatom 0:1. Pogodak odluke pao je u 82. minuti kada je nakon jednog centaršuta Duje Marin Buličić greškom obrane Slavonije izašao sam pred vratara Petra Pršu koji je njegov prvi udarac obranio ali je iz drugog pokušaja Buličić gurnuo loptu u praznu mrežu. 

U susretu nije bilo puno prilika, a do pogotka viđena je po jedna na svakoj strani. Dugopolje je imalo prvu koju nisu iskoristili, a nakon što je vratar Dugopolja Antonio Mihanović promašio loptu napadač Slavonije Tvrtko Janković je pogodio vratnicu. U sudačkoj nadoknadi Karlo Kovre je bio u stopostotnoj prilici gdje je mogao postići pogodak za 1:1 i omogućiti jedanaesterce svojim suigračima ali je njegov udarac  obranio vratar Dugopolja. 

Četvrtfinalne utakmice na rasporedu su u srijedu, 13. ožujka 2024., a Dugopolje će ugostiti Rijeku. Ostali parovi su Varaždin - Gorica, Lokomotiva - Osijek i Hajduk - Slaven Belupo. 

Pročitano 393 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Ožujak 2024 13:08