Nedjelja, 17 Ožujak 2024 18:20

Slavonija poražena u na gostovanju kod vodećeg Čepina u derbiju 19. kola 3. Nogometne lige - Istok

ČEPIN - Nakon Đakova, u Čepinu je srušena i Slavonija, Čepin je zorno pokazao da je trenutno najbolja momčad lige i sada ima potpuno otvoren put do naslova prvaka, ne samo da ima šest bodova više od Đakova, sedam više od Andrijevaca te osam više od Slavonije, od Đakovčana i Požežana ima i “bod” više u vidu boljeg međusobnog skora.

Očekivano izjednačena utakmica usmjerena je u 75. minuti kada je sjajan pogodak iz slobodnog udarca zabio Krešimir Šinko. Točku na i nove velike pobjede Milardovićeve momčadi u sudačkom je dodatku stavio najbolji pojedinac utakmice Igor Blagojević. 

– Prije svega, moram čestitati svojim igračima na jednom odličnom nizu. Nama je ovo 10 utakmica koje smo pobijedili (zaostala Kutjevo) i jedna neriješeno. To mogu samo igrači koji žele, hoće i koji imaju ono nešto među nogama. Ja im skidam kapu. Današnja utakmica je protekla u našoj dominacije tokom cijele utakmice, a posebno prvo poluvrijeme gdje smo stvorili 4-5 šansi, a od toga 2 100%. Drugo poluvrijeme smo zabili dva gola, prekrasan gol od Šinka iz slobodnog udarca i pred kraj Blagojević. Znali smo sve prednosti od Slavonije, znali smo da će doći u zatvorenom gardu sa izlaskom u kontre i plus dugačke lopte gdje smo mi apsolutno sve neutralizirali. Još jedanput čestitam svojim dečkima i na današnjoj pobjedi, ali sigurno nećemo ući u euforiju jer ima još puno kola do kraja prvenstva. Također čestitam sudačkoj trojci na korektnom suđenju, a kolegi Poletiju i Slavoniji želim sreće dalje u prvenstvu – komentirao je Josip Milardović, trener Čepina.

Dobro smo ušli u utakmicu iako je Čepin imao inicijativu, imali su u tom periodu jednu odličnu priliku, nekakve opasne situacije ali smo se mi držali našeg plana i sve je išlo kako smo planirali. Nakon toga smo se dizali, imali smo svoje šanse i onda u toj 75. minuti primimo gol. Najprije je bio prekršaj na našem igraču, to je pušteno, nakon toga i mi pravimo prekršaj, a Šinko pogađa same rašlje, doslovno je pogodio mjesto gdje se spajaju greda i vratnica. Prije toga smo mi imali mrtvu šansu, Martinović je išao sam na golmana, da smo to zabili utakmica bi otišla u drugom smjeru. Nakon primljenog gola smo krenuli na sve ili ništa, zaigrali smo s četiri špice, pokušali sve ali nismo uspjeli, još je Čepin u zadnjoj minuti zabio i drugi gol. Ništa, čestitke Čepinu na zasluženoj pobjedi, odlična su ekipa, nimalo slučajno su tu gdje jesu. Moram i svojim dečkima čestitati, dali su sve od sebe, danas nije išlo, ali mi nastavljamo raditi i idemo od utakmice u utakmicu pokušavat ćemo biti sve bolji – rekao nam je trener Slavonije Krešo Poleti.

Rezultati : Čepin - Slavonija 2:0, Slavija - Borac 2:2, Sloga - Valpovka 2:0, NAŠK - Vuteks Sloga 0:1, Oriolik - Tomislav (DA) 0:2, Đakovo Croatia - Tomislav (C) 2:0, Svačić - Kutjevo 3:0, Bedem - Graničar 1:2. 

U narednom, 20. kolu, u subotu, 23. 03. 2024. u 15,30 sati sastaju se Slavonija - Sloga, Valpovka - Slavija, Borac - NAŠK i Vuteks Sloga - Bedem. U nedelju, 24. 03. 2024. u 15,30 sati igrat će Graničar - Oriolik, Tomislav (DA) - Svačić, Kutjevo - Đakovo Croatia i Tomislav (C) - Čepin. 

 

sportalo.hr 

Pročitano 323 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Ožujak 2024 10:19