Ponedjeljak, 18 Ožujak 2024 13:51

Poraz Požege, pobjeda Dinama (Vidovci) u 15. kolu Međužupanijske nogometne lige

POŽEGA / VIDOVCI - U 15. kolu Međužupanijske nogometne lige nogometaši Požege su u subotu poraženi su na svom terenu od Lipika 1925 dok je Dinamo u nedjelju na svom terenu uvjerljivo pobijedio Slobodnicu. Požega je izgubila rezultatom 1:3, a jedini strijelac za domaće bio je Teo Japarić u 35 minuti za 1:1 nakon što su gosti poveli pogotkom Ive Anića u 23. minuti. U drugom dijelu stoper Elvis Berbić je nakon dva kornera glavom zabio u 76. i 83. minuti za konačnih 1:3.  

NK Dinamo Vidovci – NK Slobodnica 6:2

U Vidovcima jučer je odigran veoma uzbudljiv susret u kojem je domaćin ugostio Slobodnicu. Susret je pružio dva u potpunosti različita poluvremena kojima je jedina sličnost broj postignutih pogodaka. Slobodnica je odlično otvorila susret i povela preko Josipa Opačaka pogotkom u 7′. Vidovčani brzo uzvraćaju te izjednačavaju preko Jakova Jankovića u 10′. Robert Gurdon pogotkom iz 24′ preokreće rezultat u korist domaćina dok je rezultat na 2:2 izjednačio Marko Marić u 36′.

U drugo poluvrijeme Vidovčani ulaze bolje u susret te dolaze do vodstva ponovno preko Gurdona pogotkom u 54′.  Minutu nakon tog Janković, strijelac prvog pogotka, dobiva drugi žuti karton, ali to nije usporilo domaćine koji postižu pogodak preko Krešimira Jakoubeka u 60′.

Dva domaća igrača, kao i Janković ranije, Omićević i Jozić dobivaju druge žute kartone u razmaku od dvije minute te se susret do kraja igrao deset na devet. Samo minutu nakon isključenja domaćin dolazi ponovno do povećanja vodstva, ovog puta preko Karla Vukovića u 66′. Konačni rezultat ovog uzbudljivog susreta postavlja Matej Grbeš u 79′.

- Prvo poluvrijeme smo bili darežljivi kako bi utakmica izgledala neizvjesno. Drugo poluvrijeme dolazi do mirnoće u igri što je rezultiralo i visokim rezultatom. Svakako je potrebno poraditi upravo na stabilnosti ekipe od početka do kraja utakmice i mirnije ćemo pratiti utakmicu. Čestitke našim dečkima i svim sudionicima utakmice. Trener domaće momčadi, Mario Raguž.

- Držali smo se prvo poluvrijeme, imali bod. Drugo poluvrijeme zbog priče dobivamo dva crvena kartona nakon čega dolazi do totalnog raspada! Čestitke domaćinu na pobjedi. Kratko je izjavio gostujući trener, Boris Brica.

Rezultati 15. kola : Požega - Lipik 1925 1:3, Hajduk - Omladinac 2:1, Slavonac - Sikirevci 5:0, Dinamo - Slobodnica 6:2, Mladost - Vinogorac 1:5, Zadrugar - Jakšić 1:0, Psunj Sokol - Papuk 1:0.

U narednom, 16. kolu, u subotu, 23. 03. 2024. u 15,30 sati sastaju se Vinogorac - Požega, Jakšić - Hajduk i Lipik 1925 - Slavonac. U nedjelju, 24. 03. 2024. u 15,30 sati igrat će Papuk - Mladost, Sikirevci - Zadrugar, Omladinac - Dinamo i Slobodnica - Psunj Sokol. 

 

sportalo.hr 

Pročitano 237 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Ožujak 2024 14:11