Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 07:32

Slavonija pobijedila Slogu (Nova Gradiška) u 20. kolu 3. Nogometne lige - Istok

POŽEGA - Nakon poraza u derbiju u Čepinu Slavonija se vratila pobjedama. Recept za obranu titule je jednostavan, pobijediti sve do kraja i nadati se da Čepin neće učiniti isto. A ni Đakovo. S Andrijevcima je još ostao međusobni ogled, pa je u ovoj kalkulaciji o svim pobjedama ukalkulirano preskakanje Brnjićeve momčadi.

Sloga je najvarljiviji protivnik, ako pogledate tablicu rekli bi – plitak potok. Ako pogledate igrački kadar, sigurno ćete drugačije misliti. Slavonija je do vodstva došla u posljednjim trenucima prvog dijela preko wunderkida Tvrtka Jankovića. Priču je zaključio prošlosezonski najbolji igrač i strijelac lige Matej Martinović

– Čestitke mojim igračima na pobjedi. Cijeli tjedan se spremamo, znali smo da će biti teška utakmica, Sloga po igračkom kadru sigurno ne zaslužuje biti tu gdje je na ljestvici, imaju puno odličnih pojedinaca i to su danas pokazali. Nije bilo nimalo lako, ali mislim da je na kraju čisto i zasluženo. Pohvale i za suđenje, mislim da je bilo vrlo korektno za obje ekipe – komentar je Kreše Poletija, trenera Slavonije.

– Zaslužena pobjeda domaćina, uz previše neraspoloženih, bolesnih i izostanaka. Unatoč solidnom prvom poluvremenu i neiskorištenim kontrama, domaćin zabija gol na kraju i odlazi na poluvrijeme. Pokušali smo s izmjenama, ali danas je domaćin bio bolji. Okrećemo se idućoj utakmici gdje ćemo se ekipirati i tražiti pobjedu – rekao je Ivica Lukšić, trener Sloge.

Rezultati 20. kola : Slavonija - Sloga 2:0, Valpovka - Slavija 2:1, Borac - NAŠK 2:0, Vuteks Sloga - Bedem 2:0, Graničar - Oriolik 1:1, Tomislav (DA) - Svačić 2:0, Kutjevo - Đakovo Croatia 1:1, Tomislav (C) - Čepin 3:0.

U 21. kolu Slavonija će u petak, 29. ožujka 2024. s početkom u 15,30 sati na igralištu NK Požega ugostiti Valpovku. Ostale utakmice na rasporedu su u subotu, 30. 03. 2024. s početkom u 15,30 sati kada će igrati Sloga - Tomislav (C), Čepin - Kutjevo, Đakovo Croatia - Tomislav (DA), Svačić - Graničar, Oriolik - Vuteks Sloga, Bedem - Borac i NAŠK - Slavija. 

 

sportalo.hr

Pročitano 144 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 12:53